Udsigt fra borgen i Silves. Foto: Saskia Bosch van Rosenthal

Algarve er med masser af solskinstimer og dejlige strande ud til det blå Atlanterhav et oplagt valg til sommerferien, men du bør ikke snyde dig selv for at opleve nogle af de mange seværdigheder længere inde i landet. Benytter du billeje i Algarve, er en udflugt til Castelo de Silves en oplagt mulighed for at krydre badeferien med spændende kulturhistoriske oplevelser.

Maurerborgen i Silves

Silves er en hyggelig lille by ved bredden af Rio Arade knap en times kørsel fra Faro. Placeringen forholdsvis tæt ved kysten og ved floden, som gav adgang til det indre Algarve, gjorde tidligere Silves til en strategisk vigtig by. Du finder da også overalt i byen historiske seværdigheder, som vidner om Silves betydning for Algarve-regionen.

Den største seværdighed i Silves er dog den store borg, Castelo de Silves, som ligger på en bakketop midt i byen. Borgen, som den fremstår i dag, blev bygget af maurerne i det 11. århundrede, men kan spores helt tilbage til det 8. århundrede. Den imponerende borg er den bedst bevaret af sin slags i Algarve og blev da også allerede i 1910 erklæret for et nationalt monument i Portugal.

Interesserer du dig det mindste for kulturhistorie er et besøg på borgen i Silves et must og en chance for at få fornemmelsen af livet i Algarve for tusind år siden. Inde bag borgens mure kan du nu til dags blandt andet gå på opdagelse i udgravninger og lægge vejen forbi et besøgscenter.

Efter dit besøg på borgen, kan du eventuelt fortsætte til byens katedral, som ligger lige ved siden af. Du kan naturligvis også tage et hvil på en af byens hyggelige caféer.

Maurerborgen i Silves er bare én af mange interessante historiske seværdigheder i Algarve, som er nemme at besøge med billeje. Få flere ideer til oplevelser i lejebil i det vestlige Algarve.

Bestil billig billeje i Algarve

Vil du have mest muligt ud af din ferie i Algarve, er billeje den bedste løsning. Med din egen lejebil kommer du nemt fra lufthavnen til din feriebolig, og kan derefter tilrettelægge ferier helt efter dine egne ønsker.

Brug søgemaskinen her på Billeje.info til at finde den billigste billeje i Algarve. I søgemaskinen finder du de bedste priser på billeje fra både store internationale og små lokale biludlejningsfirmaer i Algarve, og kan nemt vælge den lejebil, som passer bedst til dine behov.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *