Billeje i Faro

Faro Katedral og mange andre seværdigheder nås med billeje i Faro. Foto: Glen Bowman

Billeje i Faro på Algarve er nemt og billigt. Ønsker du at opleve den Iberiske Halvø, så er det en god idé, med billeje i Faro, Portugal – tidligere hjemsted for romerne, og senere for maurerne – som idag er provinshovedstaden i Algarve.

Faro kombinerer moderne bekvemmeligheder med et glimt af fortiden, påvirket af alt fra Moder Jord til Elizabeth den 1.s foretrukne bejler; Jarlen af Essex. Hvis du benytter dig af billeje i Faro, så har du givet dig selv god mulighed for, at opleve hele regionen på tæt hold.

Oplev fiskerhavnen i Faro med billeje

Faro har en charmerende fiskerhavn, som ligger indenfor tæt rækkevidde af de smukke strande med hoteller. Jarlen af Essex forlod området i det 16. århundrede, og senere blev byen også ødelagt af et jordskælv, hvilket dog ikke er til at se nu.

Billeje.info tilbyder et bredt udvalg af lejebiler og tilbyder afhentning flere forskellige steder, så det er både nemt og fleksibelt at leje en bil i Faro.

Oplev Faro på Algarve med billeje

Hvis du lejer en bil i Faro, så kan du starte med at udforske resterne af de middelalderlige bymure i den gamle bydel. Derefter kan man køre mod nord til Lissabon, eller mod øst til den sydlige spanske kyst. Der er frit valg, fordi en lejebil giver stor frihed og fleksibilitet på rejsen.

Desuden behøver du ikke aflevere din lejebil samme sted som du henter den. Du kan f.eks. aflevere den i Malaga, Granada eller Almeria i Spanien. Du kan vælge at køre mod Atlanterhavskysten eller Middelhavet, landskabet er fantastisk i begge retninger. Har du spørgsmål om billeje i Faro, så kan du finde mere information her hos Billeje.info.

Sådan ordner du billeje i Faro hos Billeje.info

Hvis du planlægger at bruge billeje i Faro, Portugal, så er Billeje.info et godt sted at starte. Vi tilbyder gode priser på biludlejning i Faro, så vi på den måde kan sikre, at du bliver tilfreds med din udlejningsbil i Faro.

Du kan bestille din billeje online her på hjemmesiden, hvor du også kan finde svar på alle dine spørgsmål omkring billeje i Faro, Portugal.

Leje af bil i Faro

Tag til Algarve i det sydlige Portugal i jeres ferie og bestil billeje i Faro, som er regionens hovedstad. Faro er for børnefamilier mest interessant at besøge uden for sæsonen, hvor de mange turister så småt er begyndt at forsvinde, og man har bedre tid til at komme rundt og se områdets mange spændende seværdigheder.

Med biludlejning i Faro, er der al mulig god grund til at køre en tur ud til Cidade Velha, som er Faros gamle byområde med bygninger og pladser bevaret helt tilbage fra 1700-tallet, og et sikkert hit, især hvis man er interesseret i arkitektur.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste biludlejning i Faro

En anden interessant attraktion i Faro, som man kan køre ud til med sin lejebil, er kirken Carmo, som har et kapel, der er udsmykket med rigtige menneskeknogler fra afdøde munke, der har holdt til i kirken og området. Over 1200 munke har mere eller mindre frivilligt bidraget til dette værk.

Regionen Algarve er kendt for sine mange skønne strande, og du finder naturligvis også disse i Faro. Med biludlejning i Faro kommer I nemt ud til kysten, hvor I kan slappe af ved stranden. Visse områder er blevet populære feststeder, men da kyststrækningen er lang, skulle der være rig mulighed for at finde et roligt område, når man har en lejebil til rådighed.

Find den billigste lejebil i Faro Find Billeje her --> Sammenlign priser her