Stonehenge. Lej bil i England på Billeje.infoBesøg for eksempel Stonehenge med billeje. Foto: Tung Nguyen Thanh

Mange som flyver til Heathrow Lufthavn i England ønsker at fortsætte direkte videre ind til London, som ligger blot 25 kilometer mod øst. Til det formål er der da blandt andet i kraft af en direkte undergrundsbane gode forbindelser fra Heathrow Lufthavn til Londons centrum. Men for dig som i stedet ønsker at komme hurtigst mulig væk fra storbyens trængsel for at udforske seværdigheder og byer i resten af England i ro og mag, er billeje fra Heathrow Lufthavn en perfekt løsning.

Her får du et forslag til en rute fra Heathrow Lufthavn, hvor du med billeje kan opleve nogle af Englands bedste seværdigheder.

Oplevelser med billeje i England

Eftersom London ligger mod øst, sætter du kursen mod vest ad M4 motorvejen fra Heathrow. Allerede efter 14 kilometer ser du skiltet mod turens første stop, Windsor. I denne lille hyggelige by er den vigtigste attraktion naturligvis det store Windsor Castle, den engelske dronnings “fritidsbolig”. Stræk eventuelt benene med en gåtur i den imponerende Windsor Great Park. Har du små børn med i bilen, finder I i Windsor også et Legoland.

Næste stop på billeje-turen er i den smukke by Winchester omtrent 80 kilometer længere mod sydvest. Her er katedralen, en af de største i England, et must at besøge, hvis du er bare en smule historisk interesseret. Næste seværdighed på ruten, Stonehenge, står højt på ønskelisten over seværdigheder hos mange besøgende i England. Blot 40 kilometer vest for Winchester finder du dette smukke og mystiske monument, hvis historie går mellem 4.000 og 4.500 år tilbage.

Mættet af historiske indtryk starter du nu din lejebil og kører ca. 100 kilometer mod nord ad veje, som fører dig gennem idylliske engelske landskaber, indtil du når byen Chipping Campden. Du befinder dig nu midt i det naturskønne område kaldet ‘Cotswalds’, som er berømt ikke blot for sine smukke natur, men i ligeså høj grad for sine hyggelige små landsbyer, der er indbegrebet af landlig engelsk idyl. Her kan du for eksempel vælge at overnatte på en Bed and Breakfasts, for dagen efter fortsætte din rejse i England med billeje. Er din tidsplan stram, er der herfra ikke mere end 120 kilometer tilbage til Heathrow Lufthavn.

Bestil billeje i Heathrow Lufthavn

Som en af verdens travleste lufthavne har Heathrow naturligvis også et bredt udvalg af lejebiler fra en række biludlejningsfirmaer. Vi anbefaler dog, at du bestiller din lejebil hjemmefra i god tid, så du er sikker på at din bil står klar ved ankomst.

I søgemaskinen her på siden finder du nemt og hurtigt den bedste pris på billeje i Heathrow Lufthavn. Hvis du ikke skal flyve hjem fra Heathrow, kan du vælge at aflevere din lejebil i en anden lufthavn eller by. Huske at når du bestiller billeje i Heathrow lufthavn, er alle priser inkl. fri kilometer og uden skjulte gebyrer.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *