Udsigt fra Penha de Aguia på nordkysten - Madeira, Portugal

Fik du ikke nok sol denne sommer? En rejse til portugisiske Madeira er både en chance for at udskyde efteråret og for at opleve smuk natur og spændende kultur. Vil du have mest muligt ud af din ferie på blomsterøen, bør du bestille billeje hjemmefra.

Kulturelle begivenheder på Madeira

Har du en lejebil til rådighed kan du for eksempel køre en tur til Caniço de Baixo på Madeiras sydøstlige hjørne. Her kan du fra 16. til 21. august besøge en gastronomi-festival, hvor lokale barer og restauranter præsentere det bedste området har at byde på og er kendt for.

Få dage efter kan du kører til nordkysten, hvor der i São Vicente ligeledes bydes på spændende kulinariske oplevelser. Derudover byder denne 5 dages kulturfestival på optrædener med forskellige bands fra både Madeira og det portugisiske fastland.

Er du på Madeira i slutningen af august eller starten af september, har du chancen for at fordybe dig i vinens verden. Det når den årlige vinfestival løber af stablen i hovedbyen Funchal og få kilometer mod vest i landsbyen Estreito de Câmara de Lobos. I Funchal er der forskellige former for underholdning og markeder, mens du i Estreito de Câmara de Lobos ved selvsyn kan opleve vinens vej fra drue til flaske.

Udsigt fra Pico Ruivo på Madeira.

Udsigt fra Pico Ruivo på Madeira. Foto: John Kraus, Creative Commons.

Bestil billig billeje på Madeira

Det er ikke kun på grund af de kulturelle seværdigheder og begivenheden, det kan anbefales at benytte billeje på Madeira.

Med en bil får du også mulighed også mere frihed til at tage på udflugter til øens fantastiske naturseværdigheder, som nok er dem, de fleste besøgende kommer for at opleve. Øen er for eksempel kendt for storslåede udsigter og en smuk kystvej, som du nemt kan nå omkring til med en lejebil.

Oplev den smukke kystvej på Madeira med billeje

Uanset om du vil afhente din bil i lufthavnen eller i Funchal, kan du bestille den i søgemaskinen her på siden. Søgemaskinen fra CarTrawler finder de billigste priser fra både store og små biludlejningsfirmaer på øen. Synes du prisoversigten er for lang, kan du med fordel benytte filterfunktionen til at indsnævre efter for eksempel udlejer eller bilklasse.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *