Peugeot 3008 SUV

For første gang har en SUV vundet den prestigefyldte ”Car of the Year” pris, som tildeles af en fagjury bestående af 58 motorjournalister fra 22 lande. Valget faldt på nye Peugeot 3008 SUV, som også i efteråret blev kåret til Årets Bil i Danmark.

SUVer på mode i Europa

Det er anden gang på blot tre år, at Peugeot vinder ”Car of the Year” (COTY) prisen, sidst var med 308 i 2014. Det er ifølge det danske jurymedlem, Søren W. Rasmussen, ikke tilfældigt, at den franske bilfabrikant gentager bedriften med en SUV (sport utility vehicle).

”PEUGEOT 3008 repræsenterer den modestrømning, der er i Europa med crossovers og SUVer”. lyder det fra Søren W. Rasmussen, som også havde Peugeot 3008 SUV som vinder og derudover fremhæver modellens høje sikkerhedsniveau og brændstoføkonomiske motorer.

Udover kåringen som Årets bil 2017 i Danmark, har Peugeot 3008 SUV modtaget et væld af priser rundt om i Europa blandt andet for smukkeste interiørdesign ved Festival Automobile International. Hos Peugeot ser man ifølge en pressemeddelelse priserne som en anerkendelse det arbejde, der er lagt i udviklingen af den nye 3008 SUV.

Der var ved årets COTY-kåring dog tæt løb om første- og andenpladsen, hvor Peugeot 3008 SUV fik 319 point, mens Alfa Romeo Giulia fik 296. På en mere klar tredjeplads kom Mercedes E-class med kun 197 point.

Peugeot har i alt vundet COTY fem gange. Du kan læse mere om Car of the Year kåringen på den officielle hjemmeside: www.caroftheyear.org

Lej en SUV

Det er ikke kun, hvis du for eksempel vil udforske Island med en lejebil, at det er oplagt at leje en SUV. Selvom biltypen ofte har firehjulstræk og trækkraft til at forcere udfordrende terræn, er det også en biltype, der tiltrækker mange billeje-kunder, som blot ønsker god plads og komfort. Desuden nyder mange billister den høje siddeposition med godt udsyn og følelsen af høj sikkerhed, man har i en SUV.

Biltypens comeback betyder at SUVer er en fast del af sortimentet hos mange biludlejningsfirmaer. Vil du finde den billigste pris på en SUV-lejebil til din næste rejse, kan du med fordel benytte søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder lige her på siden. Denne søgemaskine indhenter tilbud fra flere hundrede udlejere – både store og små – så du nemt kan finde det bedste tilbud.

Vil du kun se lejepriser på SUVer i søgeresultatet, kan du bruge filterfunktionen og her sætte kryds i feltet for SUV.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *