Puerto Banus

Sidste sommer var der rift om sommerhusene herhjemme, da coronapandemien kun gav få muligheder for at rejse til udlandet. I år er billedet heldigvis et andet, og grænseåbninger i forbindelse med sommerferien betyder, at rejsefeberen nu for alvor har ramt danskerne.

Måske den vejrmæssigt lidt ustabile start på sommeren har sat ekstra blus under rejselysten. Uanset hvad er det nu ved at være sidste chance, hvis du vil sikre dig en billig lejebil denne sommer!

Bilferie i udlandet højt på ønskelisten

I en ny undersøgelse foretaget af Applus Bilsyn svarer cirka hver sjette, at de under coronapandemien har taget bilen på ferie, men mest rundt i Danmark. Nu hvor pandemien takket være vaccinernes udbredelse forhåbentlig snart klinger af, er det hver tredje, som ønsker at tage på en kør selv-rejse. Den skal gerne gå til udlandet ifølge undersøgelsen.

“Danskerne har mere eller mindre været spærret inde enten derhjemme eller i sommerhuset. Nu er vi blevet modige og vil ud i Europa og få én på opleveren ligesom i de foregående år, hvor én million bilister samt deres pårørende hver sommer er kørt afsted på bilferie. Rigtig mange til Tyskland, Østrig, Frankrig og Italien” – lyder det fra Paul Christensen, ansvarlig for teknik og kvalitet hos Applus Bilsyn.

Få en på opleveren med billeje til den laveste pris

Når bilferie år efter år er en af danskernes foretrukne rejseformer, er det ikke uden grund. Hvad enten du kører i egen bil eller vælger at kombinere fly med billig billeje på destinationen, er det en uovertruffen måde at holde ferie på. Hvis du ikke blot vil ligge ved poolen hele ferien, men forkæle dig selv og familien med spændende oplevelser, er en nemlig lejebil et perfekt valg.

Med en lejebil har du den totale frihed til at udforske seværdigheder og attraktioner i dit eget tempo uden at skulle bekymre dig om køreplaner eller lokale taxipriser. Særligt i denne tid, hvor der stadig kan være begrænsninger på den offentlige transport rundt om i Europa, vil det være en ekstra fordel med en lejebil. Biludlejerne gør ekstra meget for at sikre at du får en god og sikker oplevelse trods COVID. Du kan læse mere om Covid-19 og lejebiler her.

Bedre at leje end at slide på din egen bil

I søgemaskinen øverst her på siden kan du på få sekunder finde den billigste billeje på alle de populære rejsemål. Flyver du på ferie, er det oplagt at bestille din lejebil med afhentning i ankomstlufthavnen. Du kan dog også bruge søgemaskinen her på Billeje.info, som stilles til rådighed af CarTrawler, til at finde og bestille billeje med afhentning i utallige byer rundt om i verden.

Skal du ikke flyve på ferie, men i stedet køre, bør du også overveje at leje en bil. Skifter du for eksempel til en lejebil i Flensborg lige på den anden side af grænsen, sparer du din egen bil for det slid en lang kør-selv-ferie sydpå medfører. Mange glemmer således at medregne slid og værditab i den samlede pris for en bilferie i egen bil. Udover at du undgår et påføre din egen bil et værditab, kan du med billeje desuden øge bilferiens komfort uden at sætte feriebudgettet over styr.

De fordelagtige priser på biludlejning i Tyskland er for eksempel en oplagt chance for at køre videre sydpå i en mere rummelig bil end din egen eller en med en bedre benzinøkonomi. De fleste udlejere har kun nyere modeller, der vedligeholdes til punkt og prikke. Skal du have hele familien eller venner med på turen, kan det give god mening at leje et køretøj med plads til syv eller ni personer. Selv hvis I ikke er helt så mange, er det rart med den ekstra plads på længere kør-selv-ferie.

Book din lejebil tidligt i søgemaskinen på Billeje.info

Det er ikke unormalt, at der er rift om de bedste tilbud på billeje i feriehøjsæsonen. I år er forsyningen af lejebiler dog mange steder under pres. Som jeg tidligere har beskrevet her på bloggen, er der nemlig på grund af coronapandemien opstået en udbredt mangel på lejebiler. Særligt i år er det derfor ekstra vigtigt, at du booker din lejebil hjemmefra. Møder du blot op på destinationen uden en reservation, kan du ikke regne med, at der overhovedet er ledige biler at få – især ikke i de billigste klasser.

Foreløbig ser det desuden ud til, at der på mange destinationer vil mangle lejebiler en rum tid endnu. Planlægger du en sen sommerferie eller en rejse i efteråret, kan du derfor ikke forvente, at der som normalt i lavsæsonen er bedre muligheder for at finde billig billeje. Trods manglen på lejebiler er der stadig heldigvis nogle ting, du som rejsende kan gøre for alligevel at finde et godt tilbud.

Det bedste, du kan gøre, er at bruge søgemaskinen her på siden og bestille så tidligt som muligt. Det er din bedste mulighed for at finde et godt tilbud (eller overhovedet en ledig lejebil). Husk, at hvis du booker din lejebil hos Billeje.info, får du de bedste priser, og Fri Afbestilling indtil 48 timer før afhentning på de fleste lejebiler.

Næsten uanset målet for din rejse, kan du i søgemaskinen næsten altid finde en biludlejer i nærheden. Det inkluderer store, multinationale biludlejningsfirmaer som Avis, Europcar, Hertz og Sixt, men også mange mindre, lokale udlejere, som ofte har konkurrencedygtige priser. Udvalget af lejebiler inkluderer alt fra små, benzinøkonomiske modeller, der er ideelle til én eller to personer, og store køretøjer med god plads til både passagerer og bagage. Når du har fundet en lejebil, som passer til dine ønsker, er du blot få klik fra at have sikret dig den og en problemfri rejse.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *