Bilig billeje med RyanairFlyselskabet Ryanair samarbejder med nogle af de største billeje firmaer for at sikre deres kunder billig billeje. Foto: Mikelo

Ryanair har for alvor fået fat i det danske marked for billige flybilletter og billig billeje, hoteller, udflugter og meget mere. Skal du flyve med Ryanair til en af deres mange lufthavne fra Billund, Århus eller Malmø så kan du her på Billeje.info sammenligne priser på billeje på alle destinationer Ryanair flyver til.

Ryanair

Ryanair er et flyselskab fra Irland der i løbet af få år har vokset sig til det største flyselskab i Europa og verdens største lavprisselskab. Siden starten for ca. 20 år siden hvor man havde et par små propelfly med base i Dublin er man i dag op på mere end 200 moderne fly af typen Booing 737. Ryanair er kendt for sine meget lave priser, at de flyver til tiden og at de ofte flyver til sekundærer lufthavne et stykke væk fra byerne. Et par eksempler på dette er Barcelona Girone i Spanien og Milan Bergamo lufthavn i Italien. I begge tilfælde har du ca. 100 kilometer i din lejebil til centrum af byen. I de følgende afsnit har vi listet de ruter du kan benytte i skrivende stund med afrejse fra Billund, Aarhus og Malmø lufthavne.

Flyv med Ryanair fra Billund lufthavn

I foråret 2012 oprettede Ryanair en fast base i Billund lufthavn og åbnede på samme tid nye ruter så du i dag kan flyve med Ryanair fra Billund til hele 20 lufthavne i Europa. I følge Ryanair skulle der være flere nye destinationer på vej fra Billund lufthavn og vi vil løbende opdatere nedenstående liste over ruter fra Billund lufthavn.

Alghero lufthavn på Sardinen i Italien
Alicante  lufthavn i Spanien
Budapest  airport i Ungarn
Carcassonne lufthavn i Sydfrankrig
Edinburgh  airport i Skotland
Faro  Algarve lufthavn i Portugal
Girona Barcelona lufthavn i det nordlige Spanien
Korfu  lufthavn i Grækenland
Kraków  internationale airport i Polen
London Stansted  airport nord for London i England
Malaga lufthavn på Costa del Sol i Spanien
Palma de Mallorca lufthavn i Spanien�
Malta  Airport
Milano Bergamo lufthavn i det nordlige Italien�
Pisa  Toscana lufthavn
Rom Ciampino  airport sydøst for Rom
Tenerife  lufthavn på de kanariske øer
Trapani  lufthavn på Sicilien i Italien
Venedig Treviso  lufthavn nord for Venedig
Zadar airport i Kroatien

Læs mere om fly med Ryanair fra Billund lufthavn

Ryanair fra Aarhus lufthavn

Aarhus lufthavn har i 2012 6 ruter at tilbyde sine kunder med Ryanair. 4 af ruterne går til rejsemål i Spanien en enkelt til Norge og en til London i England.

Alicante lufthavn
Barcelona Girona i Spanien
London Stansted
Malaga lufthavn på Costa del Sol
Oslo Rygge i Norge
Palma de Mallorca

Flyv med Ryanair fra Malmø Sturup lufthavn

Malmø lufthavn Sturup ligger meget tæt på København og i dag bentter mange personer fra Sjælland de billige tilbud med Ryanair fra Malmø lufthavn. Ryanair har informeret om at de vil oprette flere ruter fra Malmø hvilket nok skal ses som et angreb på Kastrup lufthavn i København. I skrivende stund kan du flyve med Ryanair fra Malmø til 8 rejsemål.

Alicante lufthavn i Spanien
Barcelona Girona i Spanien
London Stansted i England
Malaga airport i Andalusien
Malta lufthavn
Palma de Mallorca
Pisa lufthavn
Wrocław airport i Polen

Ryanair billeje

Ryanair samarbejder med Hertz biludlejning om billig billeje. Når du bestiller en flybillet på Ryanair´s hjemmeside vil du automatisk få tilbudt billeje, men også hotel, forsikring, udflugter og meget mere, Ryanair er verdensmester i at sælge tillægsprodukter til deres billige flybilletter. Du skal du gøre dig selv den tjeneste at sammenligne priser på Ryanair biludlejning med andre selskaber, for ofte er der faktisk mange penge at spare. Selv flyver jeg flere gange om året med Ryanair, men kun en gang har jeg oplevet at de havde den billigste pris på min lejebil, og det var i Rom Ciampino lufthavn sidste år. På Billeje.info samarbejder vi med CarTrawler der søge efter priser på biludlejning fra alle udlejningsfirmaer i database og ikke kun hos Hertz som er tilfældet når du bestiller din lejebil igennem Ryanair. Du kan søge efter priser så mange gange du har lyst og ligesom hos Ryanair er prisen altid inkl. fir kilometer.

Sammenlign priser på billig billeje

Vi ønsker dig god flyvetur med Ryanair og god fornøjelse med at finde den billigste billeje.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder
 1. Per Henriksen
  Per Henriksen says:

  Jeg har lejet bil gennem Ryanair og betalt forsikring samme sted. Da Jeg den 07.09.17 skulle hente bilen hos Firefly i Alicante kendte Firefly ikke noget til denne aftale. For at komme videre, måtte jeg indgå en ny aftale med Firefly og betale 2.242 DKK i Alicante.
  Jeg har ikke kunne komme i kontakt med Ryanair for at få mine penge tilbage på billeje jeg har indbetalt!

  Svar
  • Lars Krogh
   Lars Krogh says:

   RyanAir har desværre ry for at være rigtig dårlige til at svare på kundeservice – de har vist også nok at bokse med i deres flyforretning. Booker du i stedet bilen gennem Billeje.info, er der et dansk kundeservicenummer, man kan kontakte hos CarTrawler, som står for kontakten til biludlejningsfirmaerne.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *