Nissan e-NV200, en af de nye lejebiler hos Sixt. Foto: FAEP, Creative Common.

Har du brug for en varevogn, og ønsker du at køre grønt, har Sixt Biludlejning nu et nyt tilbud til dig: el-varevogne. Sixt tilføjer snart for eksempel Nissan E-NV200 til deres flåde, som har plads til to europaller og 645 kg nyttelast.

Grøn billeje til såvel privat- som erhvervskunder

Sixt og flere andre biludlejningsselskaber har i takt med udviklingen af el-bilsteknologien de senere år givet deres kunder for at leje miljøvenlige el-personbiler, og nu er turen kommet til varevognene.

Den elektriske vognpark hos Sixt Biludlejning vil fra 1. mart derfor inkluderer ikke blot VW e-up, men også varevognene Nissan Leaf Acentra samt Nissan e-NV200 og Nissan e-Combi Evalia.

“Hos Sixt ved vi, at udvalget af elektriske køretøjer og pakkeløsninger skal være større, så kunderne kan finde det helt rigtige match. Elvarevognene kan være en synlig del af en virksomheds CSR-indsats, og brugerne kan køre med grøn samvittighed i en såvel komfortabel som funktionel varebil,” siger administrerende direktør Philip Schack.

Bestil en billig el-bil

I søgemaskinen her på Billeje.info finder du nemt den billigste billeje i Danmark fra Sixt og andre store biludlejningsselskaber såsom Hertz, Avis og Europcar.

Indtast blot hvor og hvornår, du ønsker en lejebil, almindelig eller el, så finder giver søgemaskinen dig hurtigt et overblik over de bedste tilbud på billeje i Danmark.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *