Søgemaskiner der sammenligner priser på billeje

Søg og sammenlign priser på billeje i søgemaskine

Søgemaskiner, formidler, prissammenligningsside, kært barn har mange navne, men et faktum er at det i langt de fleste tilfælde er den nemmeste og hurtigste måde til at finde den billigste pris på billeje, og samtidigt få information om udbuddet af lejebiler fra alle biludlejningsselskaber. Få her et hurtig overblik på de mest benyttede billejesøgemaskiner.

Jeg vil altid anbefale at man sammenligner priser i flere forskellige søgemaskiner og naturligvis også på biludlejningsselskabernes egne hjemmesider. Du kan i vores guide læse mere om alle biludlejningsselskaber i databasen og finde kontakt information og link til deres hjemmesider.

Klik her for at se oversigt med biludlejningsselskaber

Sådan finder du den billigste pris på billeje

Du kender det sikkert fra når du skal bestille en flybillet, hvor sider som Momondo og Travelmarket sammenligner priser fra de forskellige flyselskaber, nøjagtig det samme gør billejesøgemaskinerne., og de samarbejder både med kendte internationale brands som AVIS, Hertz, Firefly, EuropCar, SIXT og Budget, men også med mindre lokale biludlejningsselskaber som er specialister i billeje på netop deres destination.

Uanset hvor du sammenligner priser eller hos hvem du bestille din lejebil, så husk altid at læse lejekontrakten godt igennem. Der kan nemlig være stor forskel på betingelser og ofte viser det sig at prisen ikke var så billig alligevel hvis man ikke er omhyggelig!

Du kan iøvrigt finde svar, samt gode råd og tips i vores FAQ om billeje.

Jeg vil ønske dig god fornøjelse med at at finde den bedste og billigste lejebil og opfordre dig til altid at sammenligne priser i flere forskellige søgemaskiner!

Søg og sammenlign priser på billeje i søgemaskine

De mest benyttede søgemaskiner

Der findes et hav af søgemaskiner som sammenligner priser på billeje, men går man lidt i dybden så er det ganske ofte de samme databaser som ligger bag. Det betyder også at du ikke kan regne med at få den samme pris selvom søgemaskinen er den samme. Jeg vil anbefale nedenstående søgemaskiner:

Cartrawler

CarTrawler er ifølge mine informationer i dag verdens største formidler af billeje, og søgemaskinen fra carTrawler benytte på tusindvis af hjemmesider som sammenligner priser på leje af bil. Også her på billeje.info er CarTrawler en af de søgemaskiner vi benytter da det i langt de fleste tilfældet er her du finde det største udvalg af biler og de billigste priser. CarTrawler har hovedkontor i Dublin og tilbyder bla.  kundeservice 24 timer i døgnet hver dag året rundt.

Søg priser på billeje med CarTrawler

Auto Europe

Auto Europe er den anden store spiller på markedet for formidling af billig billeje igennem søgemaskiner. Auto Europe er fra USA, men har sit eupæiske hovedkontor i Tyskland. Auto Europe er kendt for sin gode service og ofte ligger priserne på samme lave niveau som f.x. CarTrawler. På udvalgte destinationer i lande som Tyskland, Italien, Spanien og ikke mindst i USA er det min erfaring at Auto Europe ofte dem med de absolut bedste priser. Også hos Auto Europe finder du kundeservice 24 timer i døgnet året rundt.

Søg priser på billeje med Auto Europe

Holiday Autos

Holiday Autos er nok det mest kendte sammenligningssite i Danmark, da Holiday Autos har været på markedet i mange år og har været benyttet af langt de fleste danske rejsebureauer. Sådan er det dog ikke mere da Holiday Autos blevt solgt til CarTrawler tidligere i år. Derfor er det reelt også CarTrawler du bestiller bilen igennem hos Holiday Autos.

Søg priser på billeje med Holiday Autos

Auto Escape

Auto Escape er et firma fra Frankrig og har i Skandinavien taget kampen op med de store spillere CarTrawler og Auto Europe. Personalet hos Auto Escape i Danmark har mange års erfaring da de kommer fra Holiday Autos. Det kan godt betale sig at kigge forbi Auto Escape og se deres priser, for nu og da har de faktisk nogle rigtig gode tilbud. Men når det er sagt så tror jeg også Auto Escape må erkende at det er svært at få plads i et marked som er så domineret af et par store spillere. her fra Billeje.info ønsker vi dog Auto Escape alt mulig held og lykke, det er altid sundt med konkurrence og vi er jo selv iværksættere.

Søg billeje priser med Auto Escape

Holiday Cars

Den frække dreng i klassen, sådan en er der vel altid! Holiday Cars er grundlagt i Holland men gik desværre konkurs sidste år. Nu er firmaet købt af en virksomhed fra Schweiz, og de har lagt en offensiv strategi. Derfor siger min mavefornemmelse mig at vi bestemt skal holde øje med Holiday Cars i fremtiden, og skal du bestille en lejebil, vil jeg da anbefale du også sammenligner priser hos Holiday Cars.

Søg priser på billeje med Holiday Cars

Har du kendskab til en god søgemaskine som ikke er nævnt her på siden, så er du meget velkommen til at kontakte mig, så andre besøgende her på Billeje.info kan få glæde af din erfaring!

Biludlejningsfirmaer i søgemaskiner

Find den billigste lejebil i Søgemaskiner Find Billeje her --> Sammenlign priser her