En solrig juleferie er nok særligt tiltalende her efter et rekordvådt efterår. Populære ferieøer som Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura lokker med masser af solskinstimer. Måske derfor ses en stigende interesse for at nyde den kommende højtid under varmere himmelstrøg på De Kanariske Øer. Skal du rejse i juleferien? Så er det nu, du skal booke billeje!

Da Kanarieøerne er et populært valg i juleferien, er det vigtigt at du booker din lejebil i god tid. Så har du størst chance for at få en bil, der passer bedst til dine behov og budget. Læs her, hvordan du kan gøre din juleferie med billeje på De Kanariske Øer til en uforglemmelig oplevelse, startende med det første skridt: at vælge og booke den billigste lejebil.

Med en lejebil i juleferien på Kanarieøerne får du friheden til at udforske de maleriske kyster, bjerglandsbyer og lokale juletraditioner på egen hånd. Uanset om det er en tur gennem Gran Canarias dramatiske landskaber, en udflugt til Tenerifes berømte vulkan, Teide, eller at udforske Fuerteventuras betagende strande, giver en lejebil dig mulighed for at nyde øerne i dit eget tempo.

Derfor skal du bestille en lejebil på De Kanariske Øer

Næsten traditionen tro kan rejsebureauerne melde om, at danskere på jagt efter sol og varme i julen især er vilde med at rejse til De Kanariske Øer. Fra Apollo lyder det for eksempel, at de i år har set en stigning på mere 20 procent for deres julerejser til Gran Canaria. Men også Fuerteventura og Tenerife er igen blandt favoritterne blandt rejsebureauets kunder, der vil holde julen i syden.

Det er da heller ikke så overraskende, at De Kanariske Øer er et yderst populært rejsemål i juletiden. Her får man en god kombination af spektakulær natur, dejlig mad og et klima, der selv i december minder om en dansk sommerdag – men med langt bedre chance for solskin. Havet er desuden stadig varmt nok til en dukkert i juledagene.

Særligt når du rejser til Kanarieøerne om vinteren, der er højsæson, anbefales det at booke billeje. Selvom temperaturen typisk ligger på 21-22 grader om dagen, og havet er 18-19 grader, du du nok ikke hele dagen på at slikke sol på stranden. Så er det ideelt med en lejebil til at tage på oplevelsesrige udflugter.

Med billeje får du mest muligt ud af din juleferie under varmere himmelstrøg. Foto: Myke SimonUnsplash

Vælg den rigtige lejebil til juleferien

På De Kanariske Øer finder du et bredt udvalg af både lokale og internationale biludlejningsfirmaer. Det tæller velkendte udlejere som Avis, Europcar og Hertz, men også talrige mindre firmaer, som ofte har skarpe tilbud. De tilbyder en bred vifte af bilmodeller til enhver smag og behov. Når du skal vælge den rigtige lejebil til din juleferie, er det især værd at overveje størrelsen på bilen. Den skal naturligvis være stor nok til at rumme dig og dine passagerer samt bagage, men det er ofte en god idé at holde bilen så kompakt som muligt.

En mindre bil har således flere fordele, hvis du vil udforske din ferieø. For det første er det ofte betydeligt lettere at finde en parkeringsplads i de snævre og historiske bymidter, som er typiske for øerne. Derudover er det i en mindre bil lidt mindre stressende at møde modkørende på de smalle bjergveje, som findes på mange af øerne.

Hvis du planlægger leje en bil for at kunne at tage på vandring i afsidesliggende naturområder, kan det være en fordel at vælge en lejebil med lidt ekstra frihøjde. Om ikke andet så fordi, at asfalterede parkeringspladser ofte er et sjældent syn oppe i bjergene. Når det er sagt, er det for de fleste formentlig ikke nødvendigt at leje en terrængående firehjulstrækker. Der er dog biludlejningsfirmaer, der tilbyder disse, hvis du vil kunne køre ud af de mest ujævne veje.

Sådan finder du den billigste billeje i julen

Skal du holder juleferie på Gran Canaria eller et andet populært rejsemål? Så er det ved at være sidste udkald til at booke billeje! I hvert fald hvis du vil finde en billig lejebil. Også her på Billeje.info kan vi se at efterspørgslen er høj i december. Fra nu af og frem mod jul vil priserne formentlig fortsætte med at stige.

Brug søgemaskinen her på siden til at finde og bestille den billigste billeje. I den kan du med én søgning nemt sammenligne priser fra de forskellige biludlejningsfirmaer på dit rejsemål. Søgemaskinen dækker alle større lufthavne og byer. I oversigten kan du se de bedste priser på lejebiler af alle typer og størrelser. Ved du allerede, at du har bestemte ønsker til dit køretøj? Så kan du eventuelt bruge søgemaskinens filterfunktion til at finjustere prisoversigten. Du kan for eksempel vælge kun at se lejepriser på biler med automatgear eller fra bestemte udlejere.

Har du spørgsmål om at leje en bil? Så tjek vores FAQ med svar på de ofte stillede spørgsmål om billeje. Her kan du blandt andet læse mere om forsikringer og afbestilling.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *