Folkemødet havde sidste år dagligt 20.000 besøgende. Foto: News Oresund , Creative Commons.

Politikere vil igen i år møde borgere, erhvervsfolk og organisationer under uformelle former, når der afholdes Folkemøde i Allinge på Bornholm. Forberedelserne til den femte udgave af Folkemødet er i fuld gang, og skal du med til Bornholm, er det ved at være sidste chance for at bestille billeje.

Folkemøde 2015 på Bornholm

Folkemødet som løber af stablen d. 11.-14. juni 2015, har med inspiration fra den svenske Almedalsveckan på få år etableret et populært politisk arrangement, som tiltrækker besøgende i tusindtal.

Det er gratis at deltage som gæst i de forskellige arrangementer og møder på Folkemødet i Allinge, hvor ikke blot politikere er tilstede, men også utallige foreninger, organisationer og græsrodsbevægelser.

I år vil de 4 folkemødedage på Bornholm byde på over 2600 events, som flere end 700 arrangører står bag.

Du kan finde det fulde program for Folkemødet her: www.folkemødet.dk

Bestil billeje på Bornholm

Der vil uden tvivl blive pres på den offentlige transport på Bornholm i forbindelse med Folkemødet. Flyver du til Borholm, er flere biludlejningsselskaber som Europcar og Avis klar til at hjælpe dig med at komme til og fra Allinge.

Bestil din lejebil med afhentning i Bornholms Lufthavn her på Billeje.info. Så har du ikke blot nemt ved at komme frem til Allinge, men også mulighed for at besøge solskinsøens mange seværdigheder, hvis du benytter lejligheden til at holde ferie på Bornholm.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *