Juledekorationer på Madeira. Foto: Porto Bay Events, Creative Commons.

Rejser du til Madeira i december, kan du glæde dig til at opleve masser af spændende julearrangementer rundt om på øen. Den portugisiske Atlanterhavsø byder i det hele taget året rundt på festivaler, højtider og andre event, som giver dig en chance for at opleve den særlige portugisiske kultur på Madeira. Den 13-14. december afholdes for eksempel den 9. udgave af ‘Madeira Traditionelle delikatesser’ i landsbyen Fajã do Penedo.

Madeiras traditionelle julegodter

Arrangementet som finder sted i Casa do Povo da Boaventura i Fajã do Penedo, har til formål at promovere Madeiras traditionelle juledelikatesser såsom likører, majsbrød og kager. Derudover vil der ifølge det lokale turistkontor også være adskillige musikalske indslag i løbet af de to dage. Der er gratis adgang.

Landsbyen Fajã do Penedo ligger på nordsiden af Madeira omkring 45 kilometers kørsel fra hovedbyen Funchal. Holder du ferie med billeje på Madeira, er det oplagt at benytte chancen for at deltage i denne hyggelige event – særligt hvis du har en sød tand.

Det er dog langt fra den eneste mulighed du har for at udforske traditionelle delikatesser på Madeira i julemåneden. I Funchal og rundt om på øen afholdes flere store og små markeder, hvor du også kan finde unikke julegaver. Holder du julen på Madeira, kan du for eksempel finde de sidste gaver på “nattemarkedet”, som afholdes fra om aftenen den 23. i Funchal. Her lukkes markedet og de omkringliggende gader af for trafik, og du kan nyde en aften med herlig stemning og spændende boder med alt fra blomster til julegodter.

Læs mere om begivenheder på Madeira i julemåneden på turistkontors officielle hjemmeside her

Find billig billeje på Madeira

Vil du have mest muligt ud af din ferie på Madeira, er det oplagt at bestille billeje hjemmefra. En lejebil gør det ikke blot nemt at komme fra lufthavnen til dit hotel, men giver dig også frihed til at udforske seværdigheder, natur og begivenheder på hele øen i dit eget tempo.

Brug søgemaskinen her på Billeje.info til at finde den billigste billeje på Madeira. Søgemaskinen indsamler de aktuelt bedste tilbud på lejebiler fra de mange forskellige biludlejningsselskaber på Madeira, så du er sikker på at få den billigste pris på netop den lejebil, som opfylder dine behov bedst.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *