Delfin ved Madeira. Lej bil på Billeje.infoHavet omkring Madeira er kendt for sine mange hvaler. Foto: Ricardo Liberato

Næste uge afholdes den første udgave af Madeira’s undervandsfestival, som skal promovere og sætte fokus på Garajau naturreservatet, som var det første undervandsreservat Portugal oprettede. Festivalsprogrammet er fyldt med forskellige kultur- og sportsaktiviteter, som vil præsentere besøgende for de mange muligheder der er knyttet til havet ved Madeira.

Aktiviteter på land og vand

I løbet af undervandsfestivalen, som afholdes den 3. til 8. juni, kan du blandt andet stifte bekendtskab med dykning på guidede ture, komme på snorkleture, sejle i kajak, lave yoga og aerobics på stranden og i vandet, samt ikke mindst lære mere om det rige undervandliv ved Madeira. Desuden vil der arrangeres aktiviteter på land, hvor der for eksempel være flagermus-ture, barbaque og koncert. Centrum for festivalen vil være ‘Praia do Galo’ ved Caniço de Baixo.

I løbet af hele festivalsperioden kan du deltage i en undervands-fotokonkurrence, hvor vinderen kåres den sidste dag og får en præmie, som ifølge arrangørerne er en overraskelse.

Garajau naturreservatet blev oprettet i 1986 for at beskytte Madeira’s kystlinje og vandene, som var truet af overfiskeri. Jagt og fiskeri er forbudt i reservatet, og der patruljeres aktivt for at håndhæve forbuddet. I stedet er undervandsreservatet blevet en attraktion for forskere og besøgende, som kommer her for at studere og opleve det rige dyreliv i de krystalklare vande.

Se det fulde program for festivalen på hjemmesiden for Madeira’s turistkontor her

Oplev Madeira med billig billeje

Madeira har året rundt festivaller og andre kulturelle begivenheder, som sammen med den smukke natur og seværdigheder gør et besøg på blomsterøen i Atlanten til en uforglemmelig opelvelse for de fleste. Vil du have mest muligt ud af din rejse til Madeira, anbefales det at benytte billeje. Du kan med fordel bestille din lejebil med afhentning i Madeira lufthavn.

Benyt billeje-søgemaskinen her på siden, hvor du nemt og hurtigt kan sammenligne priser på lejebiler fra biludlejningsselskaberne på Madeira, og finde den lejebil, som passer til dine behov og ønsker til den bedste pris.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *