Skoda Kodiaq. Foto: LSDSL, Creative Commons.

Volkswagen samler næste måned 12.000 forhandlere og kunder i Algarve for at introducere dem til deres nye SUV, Skoda Kodiaq. Adskillige bilfabrikanter har de senere år valgt netop Algarve til introduktion og test af nye bilmodeller.

Skoda Kodiaq – et nyt flagskib sættes i søen

Volkswagen, verdens næststørste bilfabrikant som nu til dags også står bag blandt andet Audi, Porsche, SEAT og Skoda, benytter et kongrescenter i Albufeira til den store event. I løbet af februar og marts får bilforhandlere fra det meste af verden mulighed for at testkøre Skoda’s nyeste SUV under kyndig vejledning af de omkring 2.000 Skoda-ansatte, som er bragt hertil.

Algarves flotte strande og solrige klima tiltrækker ferierejsende fra hele verden og Portugals mest besøgte region. I de senere år har en bred vifte af bilfabrikanter også kastet deres kærlighed på landets sydligste region. Mercedes, BMW og Volkswagen har således tidligere afholdt tidligere events i forbindelse med lanceringen af nye bilmodeller.

Kodiaq-modellen, som er opkaldt efter verdens største brune bjørn, kodiakbjørnen, er Skodas flagskib i forhold til plads, komfort og teknik. Ifølge anmelderne er dette en luksusmodel, hvor Skoda for alvor træder ud af Volkswagen-brandets skygge og skiller sig af med det gamle discount-image.

Oplev Algarve med billig billeje

Borgmester i Albufeira, Carlos Silva e Sousa, forstår godt, hvorfor bilfabrikanterne vælger at komme til Algarve, når deres nye bilmodeller skal præsenteres. Regionens gode hoteller, milde klima, strande, gastronomi og nemme tilgængelighed danner ifølge borgmesteren en perfekt ramme om den slags events.

Rejser du til Algarve på ferie, er en lejebil den bedste måde at komme omkring til strande og seværdigheder. Du kan med fordel bestille din billeje hjemmefra i søgemaskinen fra CarTrawler, som er indlejret øverst her på siden. Du skal blot angive hvor og hvornår du har brug for en bil, så finder søgemaskinen hurtigt de bedste tilbud fra de mange forskellige biludlejningsfirmaer i Algarve.

Vil du kun leje fra bestemte udlejere, eller er du for eksempel på udkig efter en billig SUV til ferien? Så kan du med fordel bruge søgemaskinens filterfunktion til at reducere søgeresultatet.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *