Jeremy Clarkson og resten af holdet er klar til nye løjer. Foto: Tony Harrison, Creative Commons.

Har du savnet de oprindelige værter på BBC’s populære bilprogram Top Gear? Så kan du glæde dig over, at bilentusiasterne Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May nu er klar til igen at teste milliondyre luksusbiler og lege med gamle skrotbunker. Se også her hvordan du selv kan komme til at køre en luksusbil med billeje.

The Grand Tour – vild med biler

BBC afbrød samarbejdet med trioen efter en episode, hvor den kontroversielle Jeremy Clarkson i forbindelse med optagelsen af en ny episode slog en producer.

Jeremy Clarkson har siden undskyldt for sin opførsel, men BBC valgte at fortsætte Top Gear uden Clarkson. I stedet har showet fået nye værter bl.a. den amerikanske skuespiller Matt LeBlanc, som dog har haft svært ved at tiltrække ligeså mange seere som de den oprindelige værtstrio.

Det nye Top Gear kan nu gå en endnu sværere tid i møde, når Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May fredag den 18. november lancerer deres nye bilprogram, The Grand Tour, på video-on-demand kanalen Amazon Prime.

Som det fremgår af traileren herunder, er der tilsyneladende ikke sparet på noget i det nye bilshow.

Hver episode af det nye show vil finde sted i et nyt land – de foreløbige trailere har afsløret at turen blandt andet går til Algarve i Portugal, South Africa og Barbados i Caribien. Ligesom i Top Gear vil dele af showet blive filmet foran et stort publikum.

Lej en luksusbil

Har du allerede nu selv fået lyst til at prøve kræfter med en ægte muskelbil eller at sætte dig bag rattet i en luksusbil? Så er billeje en chance for at udleve drømmen om en biloplevelse ud over det sædvanlige.

De fleste af de store internationale biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz, Sixt og Europcar tilbyder i dag et sortiment af eksklusive lejebiler som for eksempel BMW, Mercedes-Benz og Audi. Prisen for at leje en af disse biler, er naturligvis højere end ved “normal” billeje, men så er der til gengæld også næsten garanti for en uforglemmelig oplevelse.

Brug søgemaskinen her på siden til at finde din næste lejebil uanset om det skal være en eksklusiv model eller blot den billigste bil til at komme fra A til B. Søgemaskinen fra CarTrawler indhenter hurtigt de bedste tilbud fra en bred vifte af biludlejere i lufthavne og byer i hele verden, så du nemt kan finde den billigste pris på netop den bil, du søger.

Er du på udkig efter en bil af en bestemt type, kan det ofte være en fordel at bruge søgemaskinens filterfunktion til at indsnævre prisoversigten.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *