Moesgaard Museum. Foto: Nico-dk, Creative Commons.

Aarhus er ifølge den internationale rejseguide, Lonely Planet, en af de mest oplevelsesværdige destinationer i Europa denne sommer. Lej en bil i Smilets by og udforske alle seværdighederne, som har givet den flotte anerkendelse.

Aarhus mere interessant end Venedig

På Lonely Planet’s Top-10 liste over ”Best in Europe 2016” overgås Aarhus kun af Peloponnes i Grækenland. Dermed overgår den jyske hovedstad blandt andet Venedig, som følger lige efter på en tredjeplads.

Det er ikke tilfældigt, at Aarhus er kommet i det internationale søgelys. Populære attraktioner som Aros, Den Gamle By og Moesgaard Museum i kombination med blandt andet spændende nye kulinariske oplevelser og ny betagende arkitektur har de senere år gjort opgaven med at sælge Aarhus til verden nemmere for det lokale turistbureau.

Du kan se den fulde Top-10 liste hos Lonely Planet

”Aarhus er klassens nye dreng, og vi har arbejdet virkelig dedikeret på at promovere ham på internationalt plan. Det ser ud til, at vi nu er lykkedes med at skabe et alternativ til kvalitetsbevidste turister, der allerede har set de klassiske storby-destinationer som Barcelona, Rom og Berlin. Placeringen på Lonely Planets liste beviser, at vi spiller i den øverste liga, og det er vi meget stolte af,” siger direktøren for VisitAarhus, Peer H. Kristensen.

Turister bruger årligt over 3,3 milliarder kroner på overnatninger og oplevelser i byen. I 2017 kan titlen som europæisk kulturhovedstad være med til at trække endnu flere besøgende til.

Bestil en billig lejebil i Aarhus

Vil du udforske de mange seværdigheder i og omkring Aarhus? Med billeje er det nemt at kombinere seværdighederne i midtbyen med for eksempel en tur ud til Moesgaard Museum. Eller hvad med at kombinere by liv med natur? I bil kan du på mindre end 45 minutter køre ud til Mols Bjerge Nationalpark, der byder på noget af Danmarks mest unikke natur.

Billeje i Aarhus er naturligvis også et oplagt valg for dig, som ikke er turist. Uanset dit behov kan du i søgemaskinen her på siden altid finde den billigste pris på din lejebil.

Søgemaskinen fra CarTrawler giver dig en hurtigt oversigt over de bedste tilbud fra de forskellige biludlejningsfirmaer i og omkring byen, så du nemt kan finde den bil, som passer bedst til dine ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *