ADAC benzin og diesel priser i EuropaADAC er kendt for de gule biler på de tyske motorveje

Prisen på benzin spiller en stor rolle i det samlet regnskab, når du lejer bil eller kør-selv-ferien går sydpå. Da der kan være store forskelle i prisniveauet på både benzin og diesel ned gennem Europa, kan du ofte spare en del penge ved at tanke i de lande, hvor brændstoffet er billigst.

Vil du se priser på benzin og diesel i lande som f.eks Kroatien, England eller Portugal, så kan du hver dag se en oversigt med aktuelle benzinpriser på ADAC´hjemmside.

Klik her for dagsaktuelle benzinpriser hos ADAC

Husk at beregne den samlede pris for din bilferie ved at medtage omkostninger til nye dæk, afskrivninger på bilen, parkering osv., inden du beslutter om du vil køre sydpå i egen bil. Ofte kan det bedre betale sig at flyve til destinationen, være frisk og udhvilet, og så benytte sig af billig biludlejning gennem Billeje.info i stedet.

ADAC guide om biler og bilmærker

ADAC fra Tyskland, som er at sammenligne med FDM i Danmark, har en fin oversigt med aktuelle benzinpriser i alle lande i Europa. Foruden information om benzin og diesel priser kan du på ADAC´s hjemmeside også finde en god guide med informationer om alt der har med billeje, bilferie og biler at gøre. Få f.eks tips om rejsemål i Europa, læs anmeldelser om biler og bilmærker og meget mere.

Læs mere om ADAC

Benzin eller diesel

Når du bestiller en billeje, så er der naturligvis fra udlejer til udlejer forskel på, hvilken bilmodeller og bilmærke du kan vælge. Ligeledes har du ofte mulighed for at vælge mellem en bil der bruger benzin eller diesel. Desuden er det værd at bemærke om din billeje er inkl. en fuld tank benzin ved afhentning (det er det normalt), men endnu vigtigere om du skal aflevere den igen med fuld eller tom tank.

Lej bil i Flensborg til bilferien

Vidste du, at mange vælger at leje en billig bil i Flensborg til deres bilferie til rejsemål i Sydeuropa? Skal du holde ferie i juli og august måned er der normalt rigtige gode priser på billeje blandt de mange biludlejningsselskaber i Flensborg, da de i denne periode ikke har mange forretnings kunder som lejer biler på grund af sommerferien.  I Flensborg finder du desuden alle de kendte billeje-selskaber som f.eks. Avis rent a car, Hertz biludlejning, SIXT bileje med flere.

Læs mere om billig billeje i Flensborg i vores guide.

Fly and drive – bilferie inkl. fly, hotel og billeje

Flere og flere vælger en ‘Fly and drive’ ferie i Sydeuropa, eller USA. Fly and drive eller bilrundrejse som man også kan kalde denne rejseform, er rejser hvor der indgår flyrejse, hotel og så naturligvis billeje. Flere rejsebureauer bla. Hideaways, FDM Travel og Star Tour tilbyder ‘Fly and drive’ pakkerejser.

Fly and drive er en rejseform, hvor du oplever stor frihed og kommer tæt på autentiske oplevelser. Husk at være realistisk i planlægningen, hvis du selv vil bestille fly, hotel og billeje, for ofte vælger mange at lave en for lang rute og føler derfor, at de tilbringer “hele” ferien i bilen. Det kan derfor ofte være en god ide at bo 2-3 nætter på hvert hotel og bruge dem som base til at opleve seværdigheder i området. Du kan også læse mere om bilferie her på Billeje.info eller se forslag på fly and drive rejser med Hideaways

Information og guide om benzinpriser

Her på Billeje-info har vi skrevet flere blog indlæg om priser på benzin og diesel. Læs f.eks.

Sådan optanker du billig benzin

Krav om forudbetaling af benzin

Faldende benzinpriser i USA

Læs mere om benzin- og brændstofregler ved billeje

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *