Det er billigt at leje en bil i Barcelona. Foto: Bert Kaufmann, Creative Commons.

Prisen for at leje en bil på en række af de mest populære europæiske feriemål er faldet til det laveste niveau i fem år. I gennemsnit slipper du 40 procent billigere sammenlignet med lejepriser fra 2013.

Billigere på solrige rejsemål

Det er autoeurope.co.uk som har undersøgt udviklingen i biludlejningsselskabernes priser for en række af de mest solrige og populære rejsemål i Europa. Skal du for eksempel på ferie i Alicante, Barcelona, Malaga, Nice, Palma eller på Tenerife, er det således blevet endnu mere oplagt at leje en bil.

Ved at udregne den gennemsnitlige daglige pris for billeje fra april til august, viste det sig, at den største besparelse er at finde i Barcelona Lufthavn. Her er priserne under det halv af gennemsnittet for resten af Europa.

Lejer du en stor familiebil i Barcelona Lufthavn kan du ifølge Autoeurope.co.uk spare 55 procent sammenlignet med prisen, du skulle give i 2013.

Nemt af bestille en lejebil til ferien

Er du ved at planlægge din næste ferie? Vil du ikke nøjes med at ligge ved poolen, kan det anbefales at leje en bil. Med billeje får du meget mere frihed til at udforske dit rejsemåls seværdigheder uden at skulle bøvle med offentlig transport. Rejser du med familien, er det desuden mere komfortabelt og hyggeligt at kunne rejse sammen i jeres egen bil. Den giver jer også flere muligheder for at gøre spontane afstikkere undervejs, hvis I ser noget interessant eller for eksempel passerer en dejlig strand.

Brug søgemaskinen her øverst her på siden til at booke billeje til ferien hjemmefra. Så er du sikker på der er en bil klar ved ankomst til rejsemålet.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *