Leje af Minivan

En Minivan er perfekt til større familier, eller hvis man rejser mange personer sammen. De fleste Minivan’s har plads til 7 personer eller flere. En Minivan er også en god mulighed, hvis I er færre, men har meget bagage. Bilerne er store og rummelige.

minivan
Vil I dele rejsens oplevelser, er det ideelt at leje en minivan. Foto: Walter Schärer, CC BY 2.0

Herunder kan du se eksempler på nogle af de lejebiler i kategorien “Minivan”, som du kan finde i søgemaskinen her på Billeje.info. Vi gør opmærksom på at de viste bilmodeller blot er eksempler. Du kan læse mere om de forskellige bilmærker i nedenstående link, og om de enkelte bilmodeller i søgemaskinen, når du bestiller din billeje.

Lej en Volkswagen Touran Automatic med billeje.info
Volkswagen Touran Automatic

Volkswagen Touran Automatic er en stor Minivan med plads til 7 personer. Bilen har dog ikke et stort bagagerum, der er kun plads til cirka 2 kufferter. Bilen har automatgear og aircondition.

Lej en Volkswagen Touran med billeje.info

Volkswagen Touran

Volkswagen Touran er ligesom ovenstående en stor bil med plads til 7 personer. Den har også kun plads til 1-2 kufferter. Denne model har manuel gear og aircondition.

Lej en Toyota Minibus med billeje.info
Toyota Minibus

Toyota Minibus er en bil der er perfekt til mange mennesker. Bilen har plads til 9 personer og intet mindre end 8 kufferter. Bilen har manuelgear, men intet aircondition.

Lej en Mercedes Vito med billeje.info
Mercedes Vito

Mercedes Vito er en stor minivan med plads til 9 personer. Bilen har også et stort bagagerum hvor der er plads til 8 kufferter. Denne model har manuel gear og aircondition.

Find og lej en minivan online

Minivans er typisk ikke blandt de billigste lejebiler i udlejernes sortiment. Men i og med at der er plads til flere i en minivan, er prisen per person faktisk ganske konkurrencedygtig. Bestiller du din minivan i god tid, er der desuden ofte gode chancer for at finde et godt tilbud på også denne type køretøj.

Når du bruger søgemaskinen her på Billeje.info, som stilles til rådighed af Cartrawler, kan du nemt indsnævre dit søgeresultat til en bestemt bilklasse. Du kan således hurtigt få en liste, som kun viser priser på minivans og lignende store lejebiler.

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!