Record Rent a Car

Billig billeje i Spanien med Record Rent a Car

Record Rent a Car er siden firmaets grundlæggelse i 1966 vokset til at være en af Spaniens 5 største biludlejningsfirmaer med over 30.000 lejebiler til rådighed for kunder i lufthavnene i Malaga, Barcelona og Alicante på det spanske fastland plus på Mallorca, Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura og Lanzarote.

Hos Record Rent a Car har du en bredt udvalg af lejebiler til din ferie i Spanien. Biludlejningfirmaets flåde på 30.000 lejebiler er fordelt på over 20 forskellige bilmodeller lige fra de mest simple økonomiske modeller til højtydende luksusmodeller.

Priser på lejebiler fra Record Rent a Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Record Rent a Car med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Søg billeje i Spanien med Record Rent a Car

Smuk udsigt ud over vandet på Mallorca – udforsk Spanien med billeje fra Record Rent a Car. Foto: cleong

Kontakt information til Record Rent a Car

Ønsker du at benytte billeje fra Record Rent a Car eller et af de andre biludlejningsfirmaer i Spanien, anbefaler vi at du bestiller din lejebil på forhånd. Så har du størst chance for at finde præcis den rette bilmodel til den laveste pris.

Læs mere om Record Rent a Car på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Record Rent a Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her