Lej en bil og oplev skovenes smukke farveskifte her i efteråret. Foto: Simon Thalmann, CC BY 2.0.

Efterårsferien er snart over os. Hvad enten du vil benytte den til at køre ud for at nyde farverne i Danmarks smukke natur eller drager sydpå for at få lidt sidste varme, bør du bestille billeje allerede nu.

Rift om de bedste billeje-tilbud

Der er altid stor rift om lejebiler i efterårsferien, så ved du allerede nu, at du får brug for en lejebil i uge 42, er det klogt at bestille den med det samme.

Du kan sågar være heldig at drage fordel af, at flere biludlejningsfirmaer her ved afslutningen af den travle sommersæson ofte har ekstra gode tilbud på deres biler. I skrivende stund kører for eksempel Avis Biludlejning et “sæsonslutningsudsalg” med besparelser på op til 25 %

Pristjek på billeje i efterårsferien

Med en dansk sommer som hører til blandt de vådeste i mands minde, er der nok mange af os, som har trang til lidt sol og varme. Om ikke andet så for at blive bedre rustet til den kommende vinter. Derfor vil tusindvis af danskere i år rejse til solrige destinationer som Gran Canaria, Mallorca, Kreta, Cypern og Tenerife, som udover et lunt efterårsvejr alle har det til fælles, at de bedst opleves med billeje.

Et hurtigt pristjek på billeje i uge 42 (16-22. okt. 2017) foretaget ved hjælp af CarTrawler-søgemaskinen her på siden viser for eksempel, at du på Gran Canaria for 300-400 kr. hos flere udlejere kan leje en af de mindste lejebiler. Det er en oplagt mulighed for par, som ikke gider bruge hele dagen i liggestolen ved stranden. Skal du afsted med hele familien, bør du dog reservere en af de større bilklasser.

Bestil den helt rigtige lejebil

Det kan føles lidt uoverskueligt at skulle finde den billigste pris på netop den type lejebil, som du har brug for. Netop derfor skal du bruge en søgemaskinen, som med blot én søgning finder de aktuelt bedste tilbud fra hundredvis af biludlejningsfirmaer.

Er der udlejere, som du ikke ønsker at benytte, eller ét bestemt du foretrækker? Når du benytter CarTrawler-søgemaskinen her på Billeje.info, kan du begrænse søgeresultatet ved hjælp af filterfunktionen. Her kan du blandt andet også angive ønsker til brændstofpolitik, gearkasse-type osv.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *