Kør-selv er populært i vinterferien. Lej bil på Billeje.infoKør-selv er populært i vinterferien. Foto: Dansk Bilferie

Vinteren kan være lang og mørk, men for mange danskere er udsigten til en skiferie et lyspunkt som der ses frem til hele året. Trods gode muligheder for at flyve billigt til mange populære skisportsdestinationer foretrækker mange ofte bilen som transportmiddel til skiferien. Uanset om du vil køre hele vejen selv eller flyve, er billeje i vinterferien opskriften på en vellykket skiferie.

Større frihed med billeje

Hos Dansk bilferie danner et aktivt salg af kør-selv skiferier allerede nu et klart billede af, at danskerne er vilde med at køre på skiferie. Ifølge rejsearrangøren foretrækker mange især bilen, når målet for skiferien er Norge, Sverige eller Østrig.

Begejstring for kør-selv skiferier handler blandt andet om, at en bil giver større frihed og ikke mindst gør det nemmere at få plads til oppakning med skiudstyr. Dertil kommer naturligvis, at det i mange tilfælde kan være betydeligt billigere for en familie at køre selv på skiferie.

Billeje er dog en mulighed for at komme endnu billigere afsted på skiferie. Selv hvis du har egen bil, er billeje i vinterferien således en mulighed for at spare din egen bil for det slid og værditab en lang tur med tung oppakning uvægerligt giver på skiferie syd eller nordpå. Læs mere om hvorfor en skiferie med billeje er billigere

Bestil billig billeje til skiferien

Vælger du at flyve på skiferie, er billeje en oplagt mulighed for ikke blot at komme nemt videre fra lufthavnen men også for at komme rundt til de forskellige skiområder i løbet af ferien. I søgemaskinen her på Billeje.info finder du de billigste priser på billeje på de populære skidestinationer i hele Europa, og kan nemt bestille en lejebil til jeres skiferie.

Foretrækker du en kør-selv skiferie, er billeje som nævnt et godt alternativ til at køre i egen bil. Mange danskere vælger for eksempel at bestille en billig lejebil i Flensborg lige syd for grænsen, og derved drage fordel af de lavere priser på billeje i Tyskland.

Læs mere om billig billeje i Flensborg.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *