Alperne. Lej bil til skiferien i Alperne på Billeje.info

Skal du på skiferie i Alperne, kan du spare mange penge ved at leje bil i Flensborg. Vælger du at leje bil syd for grænsen, får du ikke blot billigere billeje, men også fri kilometer på din lejebil, hvilket gør det oplagt at køre på skiferie i Frankrig, Østrig eller Italien i lejebil.

Alperne. Lej bil til skiferien i Alperne på Billeje.info

Kør på skiferie i Alperne med en billig lejebil fra Flensborg. Foto: eGuide Travel

 

Billigere end egen bil

Flensborg ligger umiddelbart syd for den dansk-tyske grænse, og i byen finder du flere af de store kendte biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz og Europcar. Udover at billeje i Flensborg er betydeligt billigere end i Danmark, er det også en mulighed for at køre på skiferie i en lækker bil, uden det behøver koste særlig meget mere. Oveni de penge du sparer på at leje bil i Flesborg, skal du også lægge de udgifter du ellers ville have ved at køre sydpå i egen bil.

Mange glemmer nemlig ofte, at der ikke kun er benzinudgifter ved at køre i egen bil sydpå. Man skal også inkludere udgifter som dækslid, udgifter til vedligeholdelse og værditabet, de mange tusinde kilometer medfører. Tager man alt dette med i det samlede regnestykke i forhold til at benytte billeje i Flensborg, vil det faktisk oftest slet ikke kunne betale sig at køre i egen bil.

Læs mere om fly og billeje til skiferien

Tag dit skiudstyr med hjemmefra

Der er naturligvis masser af muligheder for både at købe og leje skiudstyr direkte på destinationen, men flere og flere vælger faktisk efterhånden at tage det med hjemmefra. I særdeleshed når det gælder skitøj og mindre skiudstyr, kan man med fordel bruge tiden herhjemme til at anskaffe sig det helt rigtige. Men også når det gælder ski, og i udpræget grad skistøvler, gælder det om at have noget udstyr, som er skræddersyet til netop dig.

En af de steder, hvor man kan få råd og tilpasning af eksperter, er hos Skibutikken i Silkeborg, som har en stor kundeskare fra hele landet. Her kan man få taget mål og få vejledning omkring køb af udstyr til skiferien. Støvler varmes op og tilpasses til din fod, og bindinger monteres på dine ski efter dine specifikationer. Der kan naturligvis også købes skiudstyr online hos Skibutikken.

Bestil lejebil i Flensborg online

De fleste biludlejere har deres afhentningssteder tæt på centrum i Flensborg, og du kan derfor uden problemer vælge at ankomme til Flensborg med tog, fly eller i egen bil for at afhente din lejebil. Der er altid gode muligheder for at finde en parkeringsplads til din egen bil, mens du fortsætter på skiferie i lejebil fra Flensborg.

Bestil din lejebil til skiferien her i søgemaskinen på Billeje.info. I samarbejde med den anerkendte bilsøgemaskine CarTrawler finder vi de billigste priser på billeje hos biludlejningsfirmaer i Flensborg og resten af Tyskland.

Søg priser på billig billeje i Flensborg

Kør fra Flensborg til Italien på skiferie

Blandt danskernes favoritter i Alperne, er Canazei at af de rejsemål, som ligger længst væk. Det er derfor også her, man får størst, økonomisk og komfortmæssig gevinst af at leje en bil i Flensborg. Der er ca. 1.200km kørsel fra Grænsen til rejsemålet, og turen kan sagtens tages i ét stræk på ca. 13 timer, hvis man er et par stykker til at skiftes om at køre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *