Billig billeje i Malaga LufthavnMalaga Lufthavn er en af de lufthavne hvorfra der bliver lejet utroligt mange biler. Foto: Terry Wha

Overskriften ”Flyselskaber tjener kassen på billeje” er måske lidt misvisende, men alligevel er der noget om snakken. Ifølge hjemmesiden Check-In der er en hjemmeside med nyheder fra rejsebranchen og dermed også om biludlejning, så stiger andelen af de samlet indtægter hos flyselskaberne for salg af ikke fly-relateret produkter, hvilket blandt andet er formidling af billeje.

Malaga lufthavn, her lejer flyselskabernes kunder rigtig mange biler

Mange flyselskaber har gennem de seneste år tænkt, hvordan kan de tjene penge når de sælger flybilletter til 99 kr., og her har selskaber som Ryanair og Eazyjet jo været dygtige til at supplere den lave udsalgspris på flybilletter med indtægter på andre produkter som f.eks lejebiler. Hvis man blot tænker på, hvor mange lejebiler et selskab kan formidle på den største destination for biludlejning, nemlig Malaga lufthavn, kan man blive helt svedt – Ryanair der samarbejder med Hertz biludlejning i Malaga flyver nemlig fra ca. 50 destinationer til Malaga lufthavn i Spanien og mange med en eller flere daglige afgange. Ryanair har en belægningsprocent på over 90, så regner vi med små tal er det små 10.000 passagerer om dagen, alene til Malaga lufthavn. Nu skal det siges at også et selskab som Norwegian er store kunder i Malaga lufthavn, selvom det er mindre tal end hos Eazyjet og Rayanair. Norwegian flyver bla. til Malaga lufthavn fra København, Aalborg, Billund, Oslo, Stockholm og andre lufthavne i Norge og Sverige.

Sammenlign priser på billig billeje i Malaga lufthavn online

Norwegian tjener en kvart million på biludlejning og andre produkter

Kigger vi på Skandinavien så udgør de ekstra indtægter flyselskabet Norwegian som i øvrigt benytter sig af billeje-søgemaskinen fra CarTrawler ca. 13 % af de samlede indtægter. Omregnet i kroner er det ca. 270 millioner kroner eller små 100 kr. pr. gæst der stiger ombord på fly fra Norwegian. Det er altså ikke et ubetydeligt beløb når man som Norwegian transportere ca. 13. millioner personer om året. Man kalder også disse ekstra indtægter for Ancillary Services og her finder man bla. formidling af billeje, som sammen med formidling af hoteller udgør den største del af den ekstra indtægt.

Cimber Sterling indgår aftale med billeje firmaet Auto Escape

Cimber Sterling har for nylig indgået en aftale med et andet biludlejnings-selskabe som er forholdsvis nye på det danske marked for biludlejning. Auto Escape hedder firmaet, og de formidler ligesom CarTrawler billeje i hele verden og sammenligner priser på lejebiler fra alle billeje-selskaber som Avis, Hertz, EuropCar og Sixt billeje. AutoEscape har erfarne kræfter på holdet, da flere ansatte kommer fra det mere kendte selskab Holiday Auto. Cimber Sterling oplyser på deres hjemmeside at de fremover vil have mere fokus på andre indtægter end på flybilletter og her er aftalen med formidling af billig billeje igennem AutoEscape første skridt.

Læs mere om billeje med Auto Escape

Læs mere om billeje med Cimber Sterling

Bil-søgemaskinen CarTrawler, populær blandt flyselskaber

Billeje-søgemaskinen fra CraTrawler benyttes ofte som den primære samarbejdspartner hos flyselskaber og det gælder både almindelige flyselskaber og lavprisselskaber som f.eks Norwegian og Vueling fra Spanien. Blandt de almindelige flyselskaber finder man f.eks. Finnair og Lot Airlines fra Polen.
Blandt de danske flyselskaber benytter Cimber Sterling som tidligere nævnt Auto Escape. Hos SAS finder man også biludlejning igennem AutoEscape, ligesom du via hjemmesiden hos SAS kan bestille biludlejning hos SIXT, Holiday Autos, Avis rent a Car og Hettz billeje.

Prøv selv at søge billig billeje med CarTrawler

Fordelen ved at benytte en søgemaskine som Car Trawler er at den sammenligner priser og ledige lejebiler fra alle billejeselskaber, både de kendte og små lokale biludlejningsfirmaer – fordelen for dig som kunde er at du kun behøver at søge efter den billigste lejebil et sted.

Indtast dine ønsker om destination i søgemaskinen her på Billeje.info og få CarTrawler til at finde de billigste lejebiler.

Læs mere om firmaet CarTrawler og se hvilke biludlejningsfirmaer de samarbejder med.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *