Bilferier er populære om sommeren. Foto: Ford Morot Company, Creative Commons

Foråret er lige om hjørnet, og snart er det påskeferie. Længes du efter sol og varme, er de mange helligdage i påsken en chance for at komme helt ned i gear med en rejse sydpå. Her bliver temperaturerne tidligt sommerlige, og der begynder igen at komme liv på klassiske strand-destinationer som Kreta og Mallorca. I 2022, hvor påsken falder sent, har du en oplagt chance for at tage forskud på sommeren. Men især i år skal du huske at booke din billeje i god tid.

En ophobet rejsetrang efter den lange nedlukning kombineret med en mangel på nye lejebiler betyder, at der formentlig vil være rift om de billigste lejebiler i påsken. Har du tænkt dig at rejse i påskeferien (fra fra lørdag den 9. april til og med mandag den 18. april), anbefaler vi derfor, at du bestiller din billeje snarest muligt. Her får du nogle tips til oplevelser med billeje sydpå og råd til at finde det bedste tilbud på billeje på din destination.

Populære rejsemål i påsken 2022

Den kommende påske er der heldigvis igen næsten frit valg på alle hylder, når det gælder destinationer. Hvad enten du drømmer om at slappe af på stranden sammen med familien eller vil bruge helligdagene på at udforske en spændende storby, er der gode muligheder for at gøre det i år uden at skulle bekymre sig synderligt om rejsevejledninger.

På Kanarieøerne, som er en klassisk familiefavorit, vil for eksempel Gran Canaria, Fuerteventura og Tenerife igen i år tage imod mange solhungrende danskere. I Middelhavet er der i april sædvanligvis også udsigt til behagelige forårstemperaturer på øer som Kreta, Mallorca og Cypern. Midt på sommeren rejser de fleste hertil for at nyde de skønne strande, men i påsken er det oplagt at leje en bil for også at udforske øernes mange andre attraktioner. Med billeje kan du nemt besøge uspolerede landsbyer i baglandet, hvor der er gode chancer for at opleve de traditionelle påskefejringer. Det er dog ikke kun sydens øer, der er interessante mål for en påskeferie med billeje.

Det tidlige forår er også et gode tidspunkt at rejse på til for eksempel Toscana på det italienske fastland. I påske er landskabet stadig lysegrønt og friskt. Regionen er et af Italiens mest populære rejsemål, men i foråret kan du nyde lidt mere albuerum. Påsken med dens milde temperaturer er desuden ideel, hvis du vil kombinere sightseeing i berømte kulturbyer som Firenze og Siena med vandre- og cykelture.

Priserne på billeje stiger op til påsken

Som jeg løbende har kunne berette her på bloggen, har priserne på billeje rundt om i verden fået et (ofte kraftigt) nøk opad i kølvandet på pandemien. Det skyldes, at der er opstået et akut problem med mangel på lejebiler, som endnu ikke er løst. Sammenlignet med priserne på billeje før pandemien skal du derfor være indstillet på, at det er blevet sværere at finde ægte prisbaskere på de populære rejsemål.

Dertil kommer, at det næsten altid er dyrere at bestille sin lejebil, når påsken står lige for døren. Har du allerede bestilt en rejse sydpå, er det derfor en god ide også at booke din billeje nu. Det er ikke blot billigere, men giver dig som regel også flere valgmuligheder. Skal du for eksempel have en stor rummelig lejebil med plads til hele familien, er det risikabelt blot at møde op på destinationen uden en reservation. Ligeledes er det næsten sikkert som amen i kirken, at de billigste modeller for længst er udsolgt, hvis du først prøver at booke få dage før afrejse.

Her finder du den billigste billeje til påskeferien

Uanset hvor du skal holde påskeferie i år, bør du altså bestille din lejebil i god tid. Hellere i dag end i morgen. Ligesom rejsebureauerne snart kan melde udsolgt på de mest populære hoteller, vil biludlejningsfirmaerne ofte også løbe tør for de mest efterspurgte bilmodeller i deres sortiment. Book derfor gerne din lejebil lige så snart du har bestilt din rejse.

Det kan du nemt gøre i søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden. I den kan du hurtigt sammenligne priser på billeje fra Avis, Europcar, Hertz, Sixt og de andre store biludlejningsfirmaer. Søgemaskinen indhenter desuden tilbud fra mindre, lokale udlejere, som ofte også har gode tilbud. Resultatet er, at du med bare én søgning hurtigt kan danne dig et overblik over de aktuelle priser på lejebiler i påsken for dit rejsemål. Det er den bedste mulighed for at finde den billigste pris på den bil, som passer bedst til dine ønsker.

Du kan finde køretøjer af alle typer og størrelser i søgemaskinen her på Billeje.info. Er du kun interesseret i lejebiler af en bestemt størrelse, eller foretrækker du at leje din bil fra bestemte firmaer, kan du eventuelt gøre brug af filterfunktionen til at indsnævre søgeresultatet yderligere. Dernæst er du kun få klik fra at have bekræftet din bestilling, så du med ro i sindet kan se frem til en oplevelsesrig påskeferie.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *