bjergpas i ColoradaDet er nu du skal bestille billeje til vinterferien for at få de bedste priser. Benyt billeje på din skiferie. Foto: Zach Dischner

Det er snart tid for årets vinterferie og dermed højsæson for skiferier sydpå med billeje eller i et af vores nabolande mod nord. Efterspørgslen på billeje i de populære skiområder stiger markant i de mest populære ferieuger, så planlægger du at leje en bil i forbindelse med skiferien, er det en god ide at bestille den nu.

Overvejer du at køre sydpå til et af de populære skisportsstederne i for eksempel Østrig, Frankrig eller Italien, kan du med fordel overveje benytte billeje fra Flensborg fremfor at køre hele vejen i din egen bil. Mange danske billister har således allerede opdaget de økonomiske fordele ved at benytte de lave priser på billeje i Flensborg til at køre billigt sydpå. Flyver du i stedet på skiferie, er det også oplagt at benytte billeje til at komme det sidste stykke frem til din endelige destination, og ikke mindst til de daglige ture ud til pisterne og områdets seværdigheder.

Du kan også læse mere om billeje i Flensborg til vinterferien i artiklen: Lej billig bil i Flensborg og kør selv på skiferie til Alperne

Bestil billeje med vinterudstyr

Uanset hvilken bil du vælger til skiferien, er det vigtigt at tage højde for vinterforholdene på vejene. I flere lande er der desuden lovkrav om at medbringe snekæder og brug af vinterdæk. Selvom biludlejningsfirmaer vil typisk automatisk have udstyret deres lejebiler med vinterdæk, bør du enten på forhånd eller vil udleveringen af lejebilen sikre dig, at det nødvendige udstyr til sikker vinterkørsel er inkluderet.

Du bør ligeledes på forhånd sætte dig ind i brugen af for eksempel snekæderne før afgang eller eventuelt bede om at få dem demonstreret. Snekæder bør altid monteres på det trækkende hjulpar og har du for eksempel valgt at leje en firehjulstrækker til skiferien, bør snekæder monteres på forhjulene.

Bestil biludlejning i vinterferien

Har du brug for billeje i vinterferien, har vi gjort det nemt for dig at få et hurtigt overblik over priser på billeje fra de forskellige biludlejningsfirmaer her på Billeje.info. Indtast blot dine ønsker i søgemaskinen her på siden, så finder vi den bedste pris på billeje til din vinterferie.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *