Skiløber. Lej bil på Billeje.info

Har du planlagt at flyve sydpå til alperne eller mod nord for at holde skiferie i år? Så er det nu, du skal bestille billeje i lufthavnen for at få lige præcis den lejebil du ønsker skal fragte dig og dine ski rundt i vinterferien. Bestiller du i god tid, har du desuden bedst chance for at finde gode tilbud billeje selv i de mest populære lufthavne nær skisportsstederne.

Herunder kan du se nogle af de lufthavne, hvor det er mest populært at benytte billeje til skiferien, og hvor du derfor bør bestille din lejebil hjemmefra i god tid, da priserne sandsynligvis vil stige jo tættere, vi kommer på vinterferien.

Salzburg
Billeje i Salzburg Lufthavn er naturligvis især relevant for dig, som skal tilbringe ferien på de østrigske pister. Inden for en radius af 2 timers kørsel fra Salzburg finder du et væld af skiområder med tilbud til både nybegyndere og rutinerede skiløbere.

Innsbruck
Innsbruck er i sig selv et meget populært skisportssted, og har sågar to gange været vært for De olympiske vinterlege. Med din egen lejebil fra Innsbruck Lufthavn kan du nemt komme rundt til de bedste pister i området, som udover Innsbruck blandt andet inkluderer Zell am See og Kitzbühel. Ligeledes er Innsbruck Lufthavn med billeje tæt på utallige skisportssteder i de omkringliggende lande.

Oslo
Flyver du til Oslo Lufthavn kan du fortsætte med billeje til en lang række af de bedste skiområder i Norge og Sverige som for eksempel Hafjell / Lillehammer og Trysil.

Geneva
Den internationale lufthavn i Geneve har med placeringen på grænsen mellem Schweiz og Frankrig en ideel beliggenhed i forhold til mange af de mest populære skisportssteder i Frankrig, Italien og Schweiz, som med billeje blot er nogle få timer væk.

Verona
Mange danskere som skal på ski i Italien vælger at flyve til Verona, og køre videre herfra med lejebil ud til nogle af Italiens bedste skiområder.

Venedig
Flyver du til Venedig kan du med billeje fra lufthavnen hurtigt få sne under skiene. Områder som Canazei, Champoluc, Cavalese og Courmayeur ligger således inden for få timers kørsel.

Milano
Milan har en god strategisk placering for skirejsende i Italien. Milano ligger således ved foden af alperne, og med din egen lejebil har du et bredt udvalg af skisportssteder at vælge imellem. Benyt for eksempel billeje fra Milano Lufthavn til at køre til Livigno eller Sestriere/Sauze d’oulx.

Zürich
Lufthavnen i Zürich ligger ikke lang fra selve byen, og har du tid, er den bestemt et besøg værd. Men ellers er billeje i Zürich Lufthavn ideelt for dig, som skal på skiferie i de schweiziske alper, hvor nogle af Europas bedste pister findes. Nogle af de mest populære skisteder omkring Zürich tæller Beckenried og Flumserberg, som begge blot er omkring en times kørsel væk lufthavnen.

Medbringer du dine egne ski, og skal I være flere i lejebilen, kan det være en fordel at bestille en skiholder til lejebilen. Læs flere gode råd til skiferie med billeje

Bestil din billeje til skiferien

Brug søgemaskinen fra CarTrawler her på Billeje.info, hvis du har brug for en billig lejebil til skiferien. Søgemaskinen finder priser på billeje i alle de omtalte lufthavne, og gør det nemt for dig at reservere den lejebil som passer bedst til dine behov. Husk at alle priser i søgemaskinen er inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Som nævnt kræver vinterkørsel i bjergområder i for eksempel Frankrig, Østrig og Italien ofte brug af snekæde, og det er derfor naturligvis muligt at bestille din lejebil med snekæder.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *