Få mere ud af påskeferien med billeje.

Påsken 2018 nærmer sig med hastige skridt, og igen i år vil mange danskere rejse udenlands i helligdagene. På de mest populære rejsemål som De kanariske Øer og Madeira, kan det give rift om de billigste lejebiler. Skal du ud og rejse i påsken, kan det derfor godt betale sig allerede nu at bestille billeje.

Påskerejser ved at slippe op

Hos rejsebureauerne mærker man en stor interesse blandt danskerne for at tage forskud på sommeren med en påskerejse sydpå i år. Fra Spies lyder det således, at man allerede har solgt mere end fire ud af fem sol- og baderejser i påskeperioden med afgang fra København.

Ligesom i tidligere år er det igen de solrige destinationer mod syd, der trækker mest. Blandt de mest populære påskerejsemål i år er igen Gran Canaria, Tenerife og Madeira. Fælles for disse er ikke blot et solrigt, lunt klima i foråret, men også et væld af seværdigheder og attraktioner, som du nemmest kommer rundt til med en lejebil.

Foråret er desuden en ekstra oplagt årstid at bestille billeje til ferien på de sydlige rejsemål. Temperaturen er ganske vist høj nok til at tage en dukkert, men det er endnu ikke så varmt, at man ikke kan holde ud at bevæge sig omkring. Det er en oplagt chance for at køre lidt væk fra de mest turistede områder og i stedet opleve charmerende landsbyer og naturområder, hvor masseturismen ikke har sat samme spor.

Sådan finder du den billigste billeje til påskeferien

Uanset hvor du skal holde påskeferie i år, bør du bestille din lejebil i god tid. Ligesom rejsebureauerne snart kan melde udsolgt på de mest populære hoteller, vil biludlejningsfirmaerne ofte også løbe tør for de mest efterspurgte bilmodeller i deres soritment. Book derfor din lejebil samtidig med, at du bestiller din rejse.

Det kan du nemt gøre i søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden. Denne søgemaskinen gør det let for dig at sammenligne priser på billeje fra Avis, Europcar, Hertz, Sixt og de andre store biludlejningsfirmaer. Dertil kommer, at søgemaskinen også indhenter tilbud fra mindre, lokale udlejere, som du måske ikke kender i forvejen, men som ofte også har billige priser. Resultatet er, at du med bare én søgning hurtigt kan danne dig et overblik over de aktuelle priser på lejebiler i påsken for dit rejsemål. Dernæst skal der bare et par klik mere til for at sikre dig netop den lejebil, som bedst lever op til dine behov.

I de fleste tilfælde er det mest praktiske, at du bestiller din bil med afhentning fra din ankomstlufthavn. Så slipper du helt for at skulle bekymre dig om offentlig transport eller taxi for at nå frem til din feriebolig den første dag. Men ønsker du alligevel at afhente din lejebil et andet sted, er dette naturligvis også en mulighed. CarTrawler-søgemaskinen dække stort set alle større lufthavne og byer på de populære rejsemål.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *