, Route 66 verdens flotteste MC-Eventyr – oplev Route 66 med motorcykel eller på bilferie i USA.

Normalt skriver vi om billig billeje i USA her på BillejeInfo, men det er også muligt at leje motorcykler hos mange biludlejningsselskaber i USA. Route 66 er jo også kendt som en af de mest benyttede ruter når danskerne rejser på bilferie i USA, så selvom dette er en artikel om Route 66 på mortorcykel kan du finde mange gode tips til din bilferie. Hvis du ikke ønsker at bestille en lejebil men motorcykel så anbefaler vi dig at indhente information hos de forskellige motorcykelklubber i Danmark.

Administrerende direktør og grundlægger Arve Stallvik i Route66usa – Med ca. 30 turer hvert år er vi blevet verdens største route 66 – firma/arrangør. Vi har ca. 1000 tilfredse gæster hvert år! Og hvis vi tæller det hele sammen, så kører vores gæster totalt jorden Rundt på Harley – 100 gange hver sommer. Det svarer til 10 gange til månen på Harley hver sommer!

Firmaet er den eneste Route 66 arrangør i Norge, Sverige, Danmark og Finland som er officielt godkendt af Harley-Davidson:
– Et Harley cruise gennem så flot og forskellig natur giver minder for livet. Man suser igennem prærie, fjeldområder, ørken, storbyer hvor man alle steder bliver hjertelig modtaget fortæller Stallvik.
– Jeg vil absolut anbefale andre at tage en sådan tur. Det sociale liv som foregår rundt om bordet om aftenen, historierne og sammenholdet giver venner for livet. Her har du mulighed for at møde mange andre med fælles interesse, der giver minder for livet.

Alle kører på hver sin lejede Harley-Davidson mellem Cicago og Los Angeles. Terrænet skifter fra flade sletter til fantastiske fjeld formationer som gør, at selve køreturen på de gamle veje bliver nogle af højdepunkterne.
De fleste er mellem 35 og 65 år, og vi ser flere og flere som tager deres partner med på turen.
Det ene øjeblik kører man på den støvede gamle Route 66 USA , og nogle timer senere står man på kanten af Grand Canyon. Efterfølgende kan man så nyde alle højdepunkterne så ofte man vil på DVD.

“The Mother Road” (moderen for alle veje) oser af historie i alle tidszoner og i alle otte stater fra øst til vest. MC Turen går gennem Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico og Arizona og slutter først ude ved Californiens Stillehavs kyst. To norske guider er med på alle ture i en følgebil og fortæller undervejs om de mange spændende steder på Route 66.

Eksklusiv Indianer og Cowboy Camp
Route66usa har også sit eget indianer reservat og en cowboy-cap som kun gæster med os kan besøge, som et af de mange eksklusive elementer på “Verdens Smukkeste Eventyr”. At køre som en filmstjerne i limosine i Hollywood, med helikopter over Grand Canyon, eller udsigten fra det højeste hotel i Las Vegas (hvor vi bor) er også blandt højdepunkterne på turen.

Det er variationerne der gør oplevelsen så stærk: landsbyer med indbyggere som næsten ikke har hverken hår eller tænder, den verdensberømte biograf i Texas, hippier. Den forstenede skov, den farvestrålende ørken, verdens største Route 66 museum. Den største rigdom og fattigdom, verdens bedste jazz og blues clubs og udforske hulen og gennemstedet til banditten Jesse James. For ikke at tale om verdens mest vanvittige bil kunstværk – Cadillac Ranch, indianerne i Sky City, de orange farvede landskaber, den uendelige ørken, de enorme fjeldområder og et af verdens syv vidundere, selveste Grand Canyon.
Med steder du ikke troede fandtes i år 2003 er ligeså fascinerende. Oatman er et sådant sted – befolkningen lever i sin egen verden, tiden har stået stille. Det er som at skrue tiden 50 år tilbage. – Alle burde unde sig selv af være “Easy Rider” på Route 66, mens man endnu har chancen.

Information om rejser med Route66usa
Motor cykler: Vi er verdens største Route 66 arrangør og den eneste i Skandinavien, som er godkendt af Harley-Davidson. Vi har derfor helt nye motorcykler og den bedst tænkelige service. De fleste vælger Electra Glide (passer bedst hvis du har passager med) Road King eller den lidt lavere Heritage Softtail. Alle har sidetasker. Nogle har radio og CD afspiller. Ekstra motorcykel, dæk, olie etc. følger med på hele turen. Vindskærme, fodstøtter, ekstra rygstøtter etc sættes af og på efter ønske.

Køre udstyr: Halv hjelm og ellers let køreudstyr. Kan du købe billigt i USA.

Følgebil: To norske guider medtager al din bagage i bilen, sådan at du kan nyde din MC tur optimalt. Vi laver også en professionelt redigeret 66 minutters film, om lige netop din tur. Vi har en stor anhænger med plads til ekstra motorcykler og har altid mindst en med.
Gennemsnitstemperatur: Ca. 25 grader, bedste rejsetidspunkt er fra maj – september.

Tid & Sted: Du kører fra Chicago til Los Angeles (LA) eller modsat vej. Du oplever tre forskellige tidszoner og kører gennem otte stater, totalt ca. 4000 km, turen varer 16-17 dage.

Lommepenge: For ca. kr. 30.000 (20.000 for passager) er flyrejse inkluderet i rejsen uanset hvor du rejser fra i Skandinavien.

Alt inkluderet: Både fly, hoteller, ny harley, benzin, guide, filmteam, film, foto, fri kørsel og alle forsikringer er inkluderet. Hotellerne har udendørs swimmingpool og alle ligger centralt og af god standard.

Rejsen dertil: Det norske firma route66usa er verdens største arrangør af Route66 turer i USA og kan nu tilbyde mere end 30 ture årligt på Route 66. Ca. 1200 tilfredse gæster fra Norge, Sverige, Danmark og Finland rejser årligt med route66usa. Alle deltagere har fordel af grupperabat. Ifølge vores gæster bliver det ikke dyrere at deltage på vores arrangerede ture end at rejse individuelt. Her får du hele det originale Route 66, plus 2-3 overnatninger i både Hollywood, Las Vegas, Grand Canyon og Chicago, og vi sikrer, at du kommer til at opleve det allerbedste fra disse destinationer.

Læs mere om rejser med Route66USA

Kilde: Discover Amerika

Bilferie i USA

Find en billig bil til din bilferie i USA med søgemaskinen fra CarTrawler der samarbejder med alle kendt biludlejningsselskaber i USA. Skal du på bilferie i USA så sammenlign priser på billeje med CarTrawler og spar penge.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *