Rejser er ofte ofte forbundet med en del ventetid for eksempel i form af køer til check-in eller sikkerhedskontrollen i lufthavnen. I forbindelse med en flyrejse er en af fordelene ved billeje er, at du kommer nemt videre. Men før du når så langt, kan du være du først skal gennem endnu en kø ved biludlejningen. Her får du nogle tips til hurtigst muligt at få udleveret din lejebil.

Lavpris = lang kø?

Benytter du ofte billeje i lufthavne, vil du måske have bemærket, at der er forskelle i kølængden hos de forskellige biludlejningsfirmaer. Selvom der vil være undtagelser, ser man generelt de længste køer hos biludlejere, som satser på lavpris-billeje. Det skyldes typisk, at disse firmaer har skåret bemandingen ved betjeningen helt ind til benet for at minimere personaleudgifterne. Har man ikke travlt med at komme videre, kan det naturligvis være ventetiden værd for at få en ekstra billig lejebil. Ellers kan det være en god ide at vælge en lejebil fra for eksempel Avis, Hertz, Europcar eller Sixt, der som regel har bedre bemanding og kortere køer.

Det kan du selv gøre

Du er ikke selv herre over, hvor mange andre der står i køen foran. Men der er til gengæld en række ting, du selv kan gøre for at udleveringen af din lejebil forløber så glat og hurtigt som muligt.

  • Gå direkte til biludlejningsskranken: Rejser du i en gruppe, kan du med fordel få en af de andre til at hente bagagen, mens du selv går direkte hen biludlejningsfirmaets kontor i lufthavnen.
  • Hav dine dokumenter klar. Ekspeditionen lettes betydeligt, hvis du har alle nødvendige papirer klar.
  • Læs lejebetingelser grundigt på forhånd. Du bør altid sætte dig ind i lejebetingelserne på forhånd, så du ved om der eventuelt er specielle krav til forsikring.
  • Hav et ekstra kreditkort. Stort set alle biludlejningsfirmaer kræver at man betaler for sin billeje med et kreditkort. Det er en fordel at have et ekstra kreditkort i baghånden i tilfælde af at din udlejer ikke vil godtage det første. Læs mere om billeje og kreditkort

Bestil din lejebil hjemmefra

Et af de bedste tips til at finde den billigste billeje er at bruge søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden. Ikke blot fordi du så er sikker på at der står en bil klar til dig, men også fordi du så i ro og mag kan sammenligne priser fra mange forskellige udlejere hjemmefra.

Søgemaskinen indhenter således de aktuelt bedste tilbud på lejebiler i alle størrelser fra en lang række stor og små biludlejningsfirmaer. Det er den nemmeste måde for dig, at finde frem til den lavest pris på netop den lejebil, du har brug for.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *