På ski i Østrig. Bestil billeje til skiferien på Billeje.infoPå ski i Østrig. Bestil billeje til skiferien i Østrig på Billeje.info. Foto: Stephan Plepelits

Snart tager mange danskere afsted på skiferie i Østrig. De fleste vælger dog stadig at køre i egen bil, selvom det faktisk ofte vil være billigere at flyve derned og køre det sidste stykke vej i en lejebil. Har du egen ski med, kan du på de fleste populære skiferie destinationer i Østrig leje en skiboks eller skiholder, ligesom billeje fås med vinterdæk og snekæder.

Nu til dags er der blot et par klik med musen til masser af information om de forskellige skidestinationer og nem bookning af overnatning og lejebil. I de senere år er mange danske skientusiaster derfor begyndt at arrangere deres egen skiferie i Østrig uafhængigt af rejsebureauerne. Det er for eksempel oplagt at bestille en billig flybillet til Innsbruck, hvorfra der med lejebil er frit valg blandt mange populære skisteder i de østrigske Alper. Ved at vælge billeje i Østrig slipper du for den lange køretur fra Danmark, og kan i stedet bruge tiden på pisterne.

Sådan bestiller du billig billeje i Østrig

I Østrig finder du et stort udvalg af lejebiler fra alle de internationale biludlejningsfirmaer (AVIS, Budget, Europcar, Hertz, SIXT osv.), og det selvom det naturligvis er mest oplagt at afhente din lejebil i lufthavnen, kan du også bestille din lejebil med afhentning på større banegårde og i byerne. Vi anbefaler, at du i god tid før skiferien bestiller din lejebil i Østrig, for så er der størst chance for at dine ønsker om bilmodel og pris kan opfyldes.

Indtast dine ønsker i søgemaskinen her på Billeje.info, så finder vi de bedste priser fra alle biludlejningsfirmaerne i Østrig, og gør det nemt for dig at finde det bedste billeje-tilbud til din skiferie.

Flyv på skiferie og lej en bil

Der findes i dag gode muligheder for at flyve til Østrig i vinter månederne. Du kan flyve med charterfly eller vælge selv at arrangere din skirejse og leje en billig bil i Østrig. Lavpris flyselskabet Norwegian tilbyder f.eks fly direkte fra København til Salzburg Lufthavn og du kan finde flybilletter med Norwegian til Salzburg lufthavn fra 786 kr. hvis du bestiller i god tid. Norwegian tilbyder også billig billeje i alle de lufthavne de flyver til, og samarbejder ligesom Billeje.info med CarTrawler om at finde den bedste pris på din lejebil

Læs mere om billeje med Norwegian

Lej bil i Flensborg og kør selv til Østrig

Nu har vi skrevet om mulighederne for at leje en billig bil i Østrig, men mange vælger jo også at kører selv på skiferie til Alperne og lejer derfor en god og billig bil i Flensborg. Fordelen ved at bestille billeje i Flensborg er at du kan finde gratis parkering til din egen bil, og at priserne på billeje i Tyskland er meget lave i forhold til billeje i Danmark. Prøv at lave et regnestykke og sammenlign priser på billeje i Flensborg mod at du kører til Østrig i din egen bil.

Bestil billeje i Flensborg

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *