Du kan stå på både langrend og alpinski i Spanien. Foto: Mikel Ortega, Creative Commons.

De fleste forbinder en rejse til Spanien med varme og strandliv, men vidste du også, at der er gode muligheder for at tage på skiferie i Spanien?

På skiferier i Spanien

Spanien er et af europas mest bjergrige lande og har faktisk mere end 30 skisportssteder, hvoraf mange kan sammenlignes med deres mere kendte konkurrenter på skidestinationer rundt om i resten af Europa.

De bedste pister finder du ifølge det spanske turistbureau i Pyrenæerne langs grænsen til Frankrig, hvor der ligger adskillige skiresorts. Men længere mod syd er en skiferie i Spanien er også en chance for at kombinere tiden på pisterne med udflugter til interessante kulturoplevelser i spændende byer som Barcelona og Madrid.

Tager du til det sydligste skiresort i Europa, Sierra Nevada, som ligger 32 kilometer fra Granada, har du den enestående mulighed for på én og samme dag både at stå på ski og tage til stranden.

Det er naturligvis ikke kun kombinationen af ski og kulturelle oplevelser, som gør en skiferie i Spanien et interessant alternativ til de mere traditionelle vinterferie-rejsemål. Priserne på de spanske skiresorts er ofte væsentlig lavere, og ikke mindst betjenes mange destinationer af lavprisflyselskaber.

Læs mere om Spaniens bedste skisportssteder på det spanske turistbureauets hjemmeside.

Bestil billig billeje i Spanien

Hvad enten du tager til Spanien for at løbe på ski eller slappe af på stranden, er det en god ide at bestille billeje hjemmefra. Med din egen bil til rådighed kommer du ikke blot nemt videre fra lufthavnen til din endelige destination, men har også friheden til at tage på udflugter til de mange seværdigheder og attraktioner i Spanien.

Brug søgemaskinen her på siden hvor du hurtigt kan sammenligne og finde de billigste priser på billeje i Spanien. I søgemaskinen kan du finde lejebiler i alle større byer og lufthavne i Spanien.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *