Det er nu du skal til at planlægge skiferien med billeje. Foto: Daniel Ronnback

I disse juledage er det måske ikke vinterferien, der fylder din tanker mest. Men vil du være sikker på at kunne få en billig lejebil til skiferien, er det nu du skal bestille. Særligt på de mest populære skisportssteder kan der være rift om bilerne.

Skiferien er nemmere med en lejebil

Selvom der i øjeblikket ikke er så gode snemeldinger til den første bølge af skiturister, som rejser til de sydeuropæiske alper, er der uden tvivl fuld gang i forberedelserne til årets vinterferie rundt om i mange hjem.

Det er dog ikke kun hotel og liftkort, du bør få styr på i god tid for at få den bedste pris. Er du en af de mange skiturister, som ikke selv kører sydpå, er det også en god ide at reserverer en lejebil på forhånd. Med en bil til rådighed kommer du både nemt videre fra lufthavnen til din endelige destination og ikke mindst, så får du friheden til at opsøge de bedste pister i området uden at skulle holde øje med bustider.

Bestil billig billeje til vinterferien

Selvom der i lufthavnene nær de populære skidestinationer som regel vil der være et stort udbud af lejebiler, kan der i de populære ferieuger være rift om de billigste biler og klasser. Skal du på skiferie denne vinter, bør du derfor bestille din billeje i god tid hjemmefra. Ikke mindst hvis du har bestemte ønsker til bilens størrelse eller behov for ekstraudstyr.

Vil du have mest mulig tid på pisterne, kan du for eksempel flyver du til Geneve, hvorfra du har mange af de mest populære skisportssteder i Frankrig, Italien og Schweiz indenfor kort rækkevidde med billeje. Et pristjek for lufthavnen i Geneve i søgemaskinen her på siden viser, at du i uge 7 (13.-20. februar) i skrivende stund kan leje en VW Polo eller lignende fra kun 2.180 kr., hvilket omfatter tyverisikring og kollisionsskadedækning samt ubegrænset kilometertal. Er I en familie eller gruppe venner som skal afsted sammen, kan det naturligvis også være oplagt at leje en minivan med god plads til bagage.

Du kan med fordel bruge søgemaskinens filterfunktion til at finde en bil af den type, som bedst passer til dine behov.

Læs flere gode råd til skiferie med billeje

Foretrækker du at køre i bil hele vejen, bør du læse vores tidligere indlæg om, hvorfor skiferien er billigere med billeje fremfor at køre i egen bil.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *