Billeje i Cuenca

Velkommen til vores billeje guide med information og gode råd om leje af bil i Cuenca. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Cuenca, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Cuenca

Den gamle bydel i Cuenca. Foto: Zarateman, Wikimedia.

Generelle informationer om Cuenca

Cuenca er hovedstad i provinsen af samme navn i regionen Castile–La Mancha, som ligger i det centrale Spanien. Byen der har ca. 57.000 indbyggere, ligger mellem kløfterne, der gennemløbes af floderne Júcar og Huécar.

I de senere år har turisme spillet en stigende rolle for byens økonomi, ikke mindst takket være forbedrede vej- og togforbindelser.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Cuenca er rig på historiske bygningsværker og blev derfor optaget på UNESCO’s liste over verdenskulturarv i 1996.

I den gamle bydel, som går helt ud til klippekanten, er Casas Colgadas (de hængende huse) og katedralen blandt de mest populære seværdigheder. Men bare det at slentre en tur i de smalle, brostensbelagte gader er et besøg værd.

Læg eventuelt vejen forbi en restaurant og smag en af de traditionelle egnsretter. Det kunne for eksempel være Zarajos, stegt lam, eller ajoarriero, torskegryde.

Cuenca er desuden kendt for den årlige Festuge for Religiøs Musik, som tiltrækker besøgende fra nær og fjern. Dertil kommer det interessante museum for abstrakt kunst, der eftersigende er et af de bedste i Spanien.

Billigste billeje i Cuenca

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Cuenca fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien eller læse mere om biludlejningskontoret på Cuenca togstation.

Find den billigste lejebil i Cuenca Find Billeje her --> Sammenlign priser her