Billeje i Guadalajara

Velkommen til vores guide med information og gode råd om billeje i Guadalajara. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Guadalajara, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste leje af bil fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Palacio del Infantado

Palacio del Infantado. Foto: Pavlemadrid, Creative Commons.

Generelt om Guadalajara

Guadalajara er hovedby i provinsen af samme navn, som ligger i regionen Castile-La Mancha i det centrale Spanien. Byen der har omkring 85.000 indbyggere, blev grundlagt i det 8. århundrede under muslimsk herredømme. Byens navn stammer fra det arabiske “Wad-al-Hayara”, som betyder “stenet flod”. Der findes dog tekster, som henviser til en endnu tidligere romersk bosættelse i området.

Under alle omstændigheder er Guadalajara en by med en lang og rig historie. Udover den kristne tilbageerobring i 1085, har byen også stået igennem Den spanske arvefølgekrig (1702-13), Napoleons besættelse og Den spanske borgerkrig (1936-39).

Det største aftryk på byen efterlod Medoza-familien, som havde herredømmet i 1400-tallet og her blandt andet stod for opførslen af en af Spaniens flotteste bygninger.

Du kan få flere informationer og gode råd om Guadalajara på Wikipedia

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Der findes adskillige smukke, velbevaret bygninger i Guadalajara, men den mest interessante er uden tvivl Palacio de los Duques del Infantado, som af en rigt udsmykket bygning fra det 15. århundrede, der tjente som hovedsæde for datidens magfulde Mendoza familie. I dag er der indrettet et kunstmuseum i bygningen.

Har du brugt en dag på sightseeing, kan du passende slutte af med et måltid på en af de mange gode tapasbarer, eller besøg et af spisestederne med de traditionelle lammeretter på menuen.

Sådan finder du den billigste billeje i Guadalajara

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Guadalajara fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål om leje af bil (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Guadalajara Find Billeje her --> Sammenlign priser her