Billeje i Burgos

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Burgos. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Burgos, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Burgos

Burgos som ligger i det nordlige Spanien, er hovedstad i provinsen af samme navn. Der har været menneskelige bosættelser i området i mange årtusinder, men selve byen Burgos blev dog officielt etableret i år 884 af greve Diego Rodríguez Porcelos som en forpost i den kristne generobring af den Iberiske halvø fra muslimske maurerere.

Byen som i dag har omkring 180.000 indbyggere, er især kendt for den smukke gotiske katedral, som blev bygget i perioden fra det 13. til 15. århundrede. Katedralen er optaget på UNESCO’s liste over verdensarv, men er dog langt fra den eneste interessante historiske seværdighed i Burgos.

Der er ligger adskillige gamle kirker og klostre i Burgos, hvis religiøse betydning understreges af at byen ligger på den berømte pilgrimsrute til Santiago de Compostela. Vil du udforske menneskets historie i området endnu længere tilbage, kan et besøg ved Museet for menneskets udvikling anbefales. Museet der ligger ved den arkæologiske udgravning Atapuerca omkring 20 kilometer øst for Burgos rummer spor efter de første mennesker i Europa.

Burgos

Udsigt over Burgos. Foto: Jardoz, Creative Commons.

Udover de mange flotte historiske bygningsværker er Burgos blandt andet kendt for gode gastronomiske oplevelser i byens mange restauranter. Burgos blev i 2013 udnævnt til spansk gastronomihovedstad.

Burgos er også et godt udgangspunkt for at besøge nogle af de mange andre spændende byer og seværdigheder i denne del af Spanien. Der er således blot et par timers kørsel til byer som Pamplona, Bilbao og León.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Burgos

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Burgos fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Burgos som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne godt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte det effektive filter i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Burgos, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel filtrere resultaterne til kun at vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Burgos Find Billeje her --> Sammenlign priser her