Billeje Burgos togstation

Bestil din billeje ved Burgos togstation og oplev den smukke spanske by og den nordlige del af det spanske fastland med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre nordspanske vine og retter til gode priser, enestående natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i det smukke Castilla y Leon, der er blevet et populært rejsemål i Spanien inden for de sidste år.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve byen Burgos, dens nære omgivelser og regionen Castilla y Leon i dit helt eget tempo.

Burgos togstation

Burgos togstation. Foto-kredit: Eltitomac. Oploadet under licensen Public domain.

Information om Burgos togstation

Burgos togstation bærer det officielle navn Estación de Burgos Rosa de Lima og ligger på adressen Avenida Príncipe de Asturias, s/n. 09006  Burgos  (Castilla y Leon), få kilometer fra Burgos´centrum.

Stationen har omkring 330.000 passagerer om året og 30 forskellige togafgange dagligt til andre spanske byer, herunder afgange til hovedstaden Madrid, Valladolid, Palencia, Miranda de Ebro, Vitoria, Logroño, Zaragoza, Salamanca, Bilbao, Hendaye, Malaga, den katalanske metropol Barcelona, ​​Vigo, Gijón, og sågar udenlandske destinationer i de to nabolande Portugal og Frankrig, såsom Lissabon og Paris.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Burgos

Der er i skrivende stund to biludlejningsfirmaer med kontor ved Burgos station, nemlig Enterprise og Gavis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Burgos og regionen Castilla y Leon. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Castilla y Leon online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den nordspanske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Castilla y Leon, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Burgos togstation

Ud over Unesco-byen Burgos med dens unikke historiske seværdigheder findes der mange interessante og seværdige steder i Castilla y Leon og det nordlige Spanien, som du kan opleve med en lejebil fra Burgos togstation, enten på korte dagsture eller på længere udflugter.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Burgos togstation, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand i en lejebil.

  • Bilbao (ca. 152 km)
  • Valladolid (ca. 132 km)
  • Logroño (ca. 115 km)
  • Vitoria-Gasteiz (ca. 114 km)
  • Palencia (ca. 95 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Castilla y Leon her.

Find den billigste lejebil på Burgos togstation Find Billeje her --> Sammenlign priser her