Billeje i La Virgen Del Camino Lufthavn

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i La Virgen Del Camino Lufthavn. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i La Virgen Del Camino Lufthavn, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om La Virgen Del Camino Lufthavn

Lufthavn ligger i udkanten af den lille landsby La Virgen Del Camino, men der er dog også kun 6 kilometer til byen Leon mod øst. Lufthavnen kendes da også som Leon Lufthavn.

Formelt er Leon Lufthavn den civile del af La Virgen Del Camino Lufthavn, som oprindeligt blev etableret som en militær flybase. Den civile lufthavn åbnede i 1999 og har siden gennemgået flere udvidelser af landingsbane og terminalbygning for at følge med den stigende passagertrafik. I 2014 blev lufthavnen benyttet af 23.100 passagerer fordelt på 1.396 flyafgange og ankomster.

I skrivende stund er der fast forbindelse fra lufthavnen til Barcelona.

Det er naturligvis oplagt at flyve til La Virgen Del Camino Lufthavn, hvis du ønsker at besøge Leon. Men lufthavnen er også et godt udgangspunkt for at udforske mange af de andre interessante byer og seværdigheder i denne del af det nordlige Spanien. Lejer du en bil kan du opleve det hele i dit eget tempo.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i La Virgen Del Camino Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i La Virgen Del Camino Lufthavn fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i La Virgen Del Camino Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne godt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte det effektive filter i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i La Virgen Del Camino Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til kun at få vist biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i La Virgen Del Camino Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her