Billeje i Ponferrada

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Ponferrada. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Ponferrada, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Ponferrada

Middelalderbyen Ponferrada i det nordvestlige Spanien er sidste by på den mest populære del af pilgrimsruten Camino de Santiago, og mange pilgrimme passerer derfor byen på deres vej mod Santiago de Compostela.

Ponferrada som blev grundlagt i det 11. århundrede, har i dag knap 70.000 indbyggere. Byen fik sit navn fra jernbroen over floden Sil, hvor det latinske “pons” betyder bro og ferrata “jern”. En bro som blev bygget for at lette pilgrimmes vandring.

I anden halvdel af det 20. århundrede var Ponferrada præget af mineindustri og elkraftværker drevet af både kul og vandkraft. Mineindustrien omkring byen kollapsede dog i 1980’erne, hvilket en overgang sendte byen ud i en økonomisk krise. Byen formåede dog at omstille sig og tiltrække nye type industrier, samt ikke mindst skabe en økonomi baseret på turisme og landbrug blandt andet i form af vinproduktion .

Særligt turisme er et område Ponferrada satser på videreudvikle. Det er da heller ikke kun pilgrimme på gennemfart, som besøger middelalderbyen. Andre besøgende kommer her også for blandt andet at besøge Castillo Templario, byens vartegn og største seværdighed som tårner op over floden Sil. Borgen som blev bygget i det 12. århundrede, tilhørte tempelordenen som havde til opgave at yde beskyttelse til pilgrimmene.

Benytter du billeje, er det også oplagt at besøge seværdigheder i byens omegn som de romerske guldminer, Las Médulas, der er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Dertil kommer flere flere muligheder for at tage på vandreture i smuk natur og besøge lokale vingårde.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Ponferrada

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Ponferrada fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Ponferrada Find Billeje her --> Sammenlign priser her