Billeje i Logroño

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Logroño. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Logroño, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Logroño

Logroño er hovedstad i La Rioja provincen, som ligger i det nordlige Spanien. Det er især som centrum for produktionen af den berømte Rioja-vin, at Logroño er kendt. Byen som har 153.736 indbyggere (2008), modtager derudover en del besøgende takket være placeringen på pilgrimsruten Camiño de Santiago.

Logroño’s oprindelse kan spores tilbage til romerne, og byen har gennem århundrederne været scene for flere dramatiske begivenheder i Spaniens historie. I starten af 1600-tallet var byen for eksempel hovedsædet for rettergang og forhør i forbindelse med hekseforfølgelsen i Baskerlandet, som var en udløber af heksehysteriet i Frankrig.

Byens lange historie, som ikke kun præges af mørke kapitler, betyder, at det i dag kan anbefales at bruge en dag på at besøge det gamle kvarter i Logroño. Her ligger blandt andet mange smukke kirker, hvor særligt Cathedral La Redonda, Iglesia de San Bartolomé og Iglesia de Santiago er et besøg værd. Her vil du med sikkerhed støde på nogle af de mange pilgrimmer på vej mod Santiago.

Udover de historiske seværdigheder er et besøg i Logroño også en chance for at udforske et væld af tapas-barer, der som regel serverer deres små retter med et glas Rioja-vin. Særligt i den gamle bydels hovedgade, Calle Portales, finder du en stor koncentration af spisesteder.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Logroño

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Logroño fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Logroño Find Billeje her --> Sammenlign priser her