Billeje i Cartagena

Velkommen til denne guide med information og gode råd om billeje i Cartagena i Spanien. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Cartagena, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Cartagena

Udsigt over Cartagena med det romerske teater i forgrunden. Foto: Pablo Cabezos, Creative Commons.

Generelt om Cartagena

Cartagena i Murcia-regionen er en af Spaniens mest interessante byer historisk set. Havnebyen har eksisteret i over 2.000 år og har takket være en god strategisk placering på Middelhavskysten været beboet og benyttet af flere forskellige folkeslag gennem tiderne.

Rundt om i byen kan du se sporene fra byens lange historie helt tilbage fra da først fønikerne og siden romerne indtog byen og brugte den som en springbræt for erobringer længere ind i landet. De mange seværdigheder i selve Cartagena og det omkringliggende område har i dag gjort havnebyen til en populær destination for krydstogtsskibe i Middelhavet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

For de historiske interesserede er det romerske teater i Cartagena en af de største seværdigheder. Det smukke bygningsværk menes grundlagt i det andet århundrede f.v.t. Læs mere om det romerske teater på den officielle hjemmeside her

Derudover kan du rundt om i den gamle bydel finde flere bygningsværker fra romertiden og senere epoker. Det kan for eksempel anbefales at lægge vejen forbi Castillo de la Concepción, et fort på en bakketop som har været benyttet af adskillige af byens herskere lige fra fønikere til maurere.

Udover de historiske seværdigheder er der også rig lejlighed for at udforske regionens spændende gastronomi i Cartagena. Har du en lejebil til rådighed, kan du desuden nemt køre en tur til en af de nærliggende skønne strande.

Billigste billeje i Cartagena

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Cartagena fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Cartagena Find Billeje her --> Sammenlign priser her