Billeje i Los Alcazares

Velkommen til vores guide med information og gode råd om billeje i Los Alcazares i Spanien. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Los Alcazares, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Los Alcazares

Los Alcazares. Foto: Keith Williamson, Creative Commons.

Generelt om Los Alcazares

Los Alcazares er en kystby i Murcia-regionen omkring 24 kilometer nordøst for Cartagena. Beliggenheden på den vestlige side af den salte lagune Mar Menor har gjort byen til et populært rejsemål.

Befolkning udgør beskedne 14.000, men i midt i højsæsonen vokser denne til over 100.000, når turisterne medregnes. Mange af disse tiltrækkes af den næsten 170 km2 store lagune, hvor vandtemperaturen typisk er 2-4 grader højere end det tilstødende Middelhav.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Mar Menor er blevet kaldt “verdens største svømmepøl”, og Blå Flag strandene ved lagunen indbyder til masser af former for vandaktiviteter som vindsurfing, kiteboarding m.m.

Los Alcazares er dog ikke kun et interessant rejsemål for dig, som ønsker at bruge ferien på stranden. Murcia-regionen er også kendt for at huse nogle af Spaniens bedste store golfbaner, som også tiltrækker mange besøgende til Los Alcazares. Dertil kommer de mange spændende historiske seværdigheder og smukke naturområder, der indbyder til oplevelsesrige udflugter med billeje.

Billigste billeje i Los Alcazares

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Los Alcazares fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål om billeje (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Los Alcazares Find Billeje her --> Sammenlign priser her