Billeje i Murcia

Det kan godt være, at du aldrig før har hørt om byen Murcia i Spanien. Det er dog en forholdsvis stor by med 440.000 indbyggere, som med billeje er et godt udgangspunkt for at udforske en af Spaniens smukkeste regioner.

Murcia rangerer faktisk som den syvende største by i Spanien, og den ligger også et fantastisk sted, hvis man altså er turist. Byen er beliggende i den sydøstlige del af Spanien, og der er ikke langt til vandet, hvis man besøger Murcia. Varme er der også nok af i Murcia.

Når du først besøger Murcia, så bliver du ramt af Amors pil. For de turister der besøger Murcia, ja de bosætter sig faktisk dernede efter nogle år. Det er især de mennesker, som gerne vil have et andet hjem udenfor deres hjemland, og det egner Murcia sig til. Varmen og solen er der, og lokalbefolkningen er fantastisk søde. Desuden har Murcia også sin helt egen lufthavn, som gør det let at rejse frem og tilbage ofte.

Læs mere om Murcia lufthavn.

Seværdigheder og attraktioner i Murcia

Når du skal besøge seværdigheder og attraktioner i Murcia, så kan du starte med Segura-floden. Segura-floden er en flod, der strækker sig over 300 kilometer. Modsat mange andre floder i Danmark, så er varmen og solen med til at give floden et idyllisk billede.

Af andre seværdigheder og attraktioner i Murcia, så er der blandt andet katedralen i Murcia. Det er en meget flot katedral, der er bygget efter sin tids ypperste stil. Når du ser og besøger katedralen i Murcia, så bliver du sendt flere århundreder tilbage, og med ét har du fået et andet syn på Murcia.

Når du går rundt i byen, så opfatter du dig selv som en midderalder-person, da alt hvad du ser i Murcia omkring katedralen er gamle bygninger. Det er en fantastisk oplevelse, og det giver et indblik i hvor stor og pragtfuld spaniernes storhedstid egentlig var. Der er meget historie i Murcia, og også maurerne har været forbi byen i middelalderen, og dette præger også nogle af de monumenter, der findes i byen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Ferie og transport i Murcia

En ferie i Murcia vil uundgåeligt være præget af sightseeing. Du nyder de mange flotte seværdigheder, og især den specielle arkitektur, der karakterer Murcias bygninger. Det er en meget afslappende ferie du får i Murcia, og mange turister vælger også at få kontakt til lokalbefolkningen. Lokalbefolkningen er, ligesom alle de andre steder i Spanien, stolt af sin hjemby. De har mange historier omkring Murcia, og de vil nok guide dig hen til nogle af de steder, som du absolut bør se i Murcia.

Når du skal til at transportere dig rundt i byen, så er det vigtigt at få transportmulighederne på plads. Du kan vælge at tage bussen eller taxaen, men eftersom det er en ferie, så vil man gerne kunne bevæge sig frit rundt. Det kan man med en taxa, men det koster desværre alt for meget i længden. Det optimale og bedste valg til transport, er selvfølgelig derfor billeje i Murcia. Du kan med billeje Murcia komme helt tæt på seværdighederne, og køre videre til den næste uden problemer.

Billig billeje i Murcia

Den syvende største by i Spanien byder på en hel række af biludlejningsfirmaer, men heldigvis så kan du spare en masse penge, hvis du benytter et simpelt trick. Du kan få billig billeje i Murcia, hvis du allerede nu får bestilt bilen inden du tager på ferie. Billeje i Murcia er faktisk meget nemt, og nogle turister har tendens til at få det til at se sværere ud, end det rent faktisk er.

Husk at besøge katedralen og de mange andre middelalder-bygninger i Murcia. De ligger spredt i hele byen, og du kan med lokalbefolkningens hjælp også få set de mange bygninger, der ikke er nær så kendte af turisterne. Skiltningen og infrastrukturen er meget god i Murcia, så du kan med billeje i Murcia hurtigt komme til de destinationer, som du ønsker at besøge på din ferie. Bestil billig billeje i Murcia og få mest ud af besøget i Murcia.

Find den billigste lejebil i Murcia Find Billeje her --> Sammenlign priser her