Billeje i Valencia Lufthavn

Oplev seværdighederne i Valencia med billeje. Foto: Fabiana

I området Valencia, som ligger i den østlige del af Spanien, ligger havnebyen Valencia. Det er aldeles en smuk havn, som den tredjestørste by Valencia kan byde på. Fra havnen eller stranden kan du nyde synet af middelhavets skønhed, og glemme alt om hverdagens stress i Danmark.

Lufthavnen i Valencia ligger 8 kilometer fra centrum, og selve lufthavnen hedder Valencia Lufthavn (VLC). Lufthavnen modtager knap 8 millioner flyrejsende hvert år. Turismen stiger dog meget hurtigt i Valencia, og dette talt forventes at stige til 10 millioner i løbet af nogle år.

I Valencia kan man både nyde solen, varmen og stranden på én og samme tid. Det er en smuk by, som mange turister nyder og elsker at være i. Det er ikke kun varme, som Valencia byder på, men det er blandt andet også befolkningen, atmosfæren og ikke mindst attraktionerne.

Læs mere om havnebyen Valencia.

Seværdigheder og attraktioner i Valencia

Valencia er som førnævnt den tredjestørste by i Spanien, og dette betyder også, at det har været en vigtig by førhen. Der er i hvert fald mange seværdigheder og attraktioner, som er historiske i denne by. UNESCO har blandt andet fredet bygningen Llotja de la Seda, som er et historisk monument fra den spanske middelalder.

Det kan godt være at Valencia er rig på historiske seværdigheder, men det er ikke det eneste som byen kan byde på. Der er også godt nyt til folk, der kan lide moderne konstruktioner og tidssvarende design. I Valencia er der nemlig rig mulighed for at opleve de mange futuristiske og fremtidsagtige bygninger, som man ellers kun ser i fremtidsfilm fra Hollywood.

Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Valencia.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transport fra Valencia lufthavn

Byen Valencia har heldigvis udviklet sig så meget, at afstanden fra byen til Valencia lufthavn er blevet formindsket. Der er sågar kun 8 kilometer fra Valencia lufthavn til Valencia by. Dette er en forholdsvis kort afstand, men som turist, så kan afstanden godt være lang.

Når man skal transportere sig selv og sin bagage fra lufthavnen til byen, så kan det gøres på flere forskellige måder. Nogle af disse måder er lettere end andre, men noget af dette afhænger også af din pengepung. Du kan tage taxaen, som betegnes i luksus-kvaliteten. Det er dog dyrt i længden, hvis du konstant skal tage en taxa til de forskellige seværdigheder og destinationer, som du vil besøge i Valencia. Bussen er fyldt op med mange mennesker, og har faste køreplaner. F.eks. hver halve time eller hver klokketime. Det er dog en billig og langsommelig løsning.

Mange turister, også de turister fra Danmark, overser muligheden for billeje i Valencia lufthavn. Det er forholdsvist billigt, og der er mange biler at vælge imellem. Altså kan du få en bil, som holder sig indenfor dit budgets grænser.

Billig billeje i Valencia lufthavn

Hvis du vil leje den nyeste firhjulstrækker fra BMW, så kan det godt være, at du skal af med lidt flere penge, end hvis du lejer en 5-dørs Citroen. Det er dog ikke fuldstændig umuligt at leje en billig bil i Valencia lufthavn, og selvom der er mange fordomme, så kan vi fortælle dig at der er en grund til at det hedder billig billeje i Valencia lufthavn.

Billeje i Valencia lufthavn kan klares inden man tager af sted til Valencia, og dermed kan man spare sig selv for konstant at tænke på billeje. Når du så lejer en bil i Valencia lufthavn, så opdager du også at det faktisk er billigere end man tror.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Valencia Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Husk at få besøgt bygningen Llotja de la Seda, så du oplever noget af verdens kulturarv. Den hurtigste måde at komme hen til attraktionen på, er med billeje i Valencia lufthavn, så få det klaret inden du tager til Valencia for en mere bekvem ferie.

Find den billigste lejebil i Valencia Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her