Billeje Birmingham

Velkommen til information og gode råd om billeje i Birmingham i delstaten Alabama i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Birmingham kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Birmingham

Birmingham ligger i Jefferson County i den centrale del af delstaten Alabama i den sydøstlige del af USA. Med sine omkring 212,113 indbyggere (fordelt på 393 kvadratkilometer) er det Alabamas største by, men ikke dens hovedstad (som er byen Montgomery). Byen blev grundlagt forholdsvis sent i den amerikanske historie – det skete i 1871, hvor tre landsbyer blev lagt sammen til én, og siden også annekterede andre landsbyer i området, der alle blev del af det samme centrum for minedrift, stål-produktion og jernbane-transport.

Byens navn stammer fra den engelske by af samme navn i West Midlands, UK, og skyldes dels, at de første indbyggere i byen oprindeligt kom fra England og dels de engelske grundlæggeres hensigt med byen: Ligesom byen Birmingham i England var et betydningsfuldt industrielt omdrejningspunkt i sit land skulle Birmingham i Alabama, USA, også blive et industrielt omdrejningspunkt  – ihvertfald i den sydlige del af landet; hvulket det blev. Og ligesom visse andre amerikanske byer, der oplevede stor vækst fra slutningen af 1800-tallet og ind i det tyvende århundrede, fik byen øgenavnet “The Magic City”.

Idag er byen blandt andet kendt for sit rige kulturliv, sine mange uddannelsesinstitutioner, og for at være et af de største forretningscentre i det sydøstlige USA. Blandt byens mange seværdigheder er Birmingham Museum of Art, Birmingham Civil Rights Institute, Alabama Theatre, Vulcan Park and Museum, Moonlight on the Mountain, Rickwood Field Park, Birmingham´s Railroad Park, Red Mountain Park, Alabama Jazz Hall of Fame, McWane Science Center, Barber Motorsports Museum and Park m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Infrastruktur

Generelt har Birmingham en god og veludbygget infrastruktur, som gør det let at bevæge sig rundt i byen i en lejebil. Blandt byens største hovedveje er de fire Interstate Highways 20, 65, 59 og 22. Interstate Highway 459 løber syd for byen og forbinder sig med I-59/20 i sydvest, med I-65 i syd, med I-20 i øst og med I-59 i nordøst. Centralt i byens midte er Elton B. Stephens Expressway (der fører til Red Mountain).

Billigste billeje i Birmingham

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Birmingham blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Birmingham Find Billeje her --> Sammenlign priser her