Billeje i Miami South Beach

Find den billigste billeje i Miami South Beach i søgemaskinen herover, der hurtigt sammenligner de bedste priser på billeje i South Beach til din ferie. Med en lejebil har du mange af Floridas mest kendte seværdigheder inden for din rækkevidde.

Stranden er ikke overraskende den største attraktion i South Beach. Foto: rey perezoso, CC BY-SA 2.0

Art Deco og strandløver

Miami ligger i det sydlige Florida ved Atlanterhavet og har 463,000 indbyggere (2017). Byen har næsten 16 millioner besøgende om året, og det er også en af de vigtigste byer med hensyn til handel og økonomi. Miami er også en vigtig havneby, hvor havnen er udgangspunkt for krydstogter i Det Caribiske Hav. Byen har utallige butikker restauranter, kunstgallerier, parker og museer.

Er det en afslappende ferie ved vandet, du drømmer om, bør du dog kigge lidt østpå. Kun 4 – 5 kilometer for Miami Downtown på den anden side af Biscayne Bay ligger nemlig South Beach, som egentlig er et kvarter i byen Miami Beach. Denne populære ferieby, der spreder sig over en række natur- og menneskeskabte øer kort ud fra kysten, er kendt for de berømte art deco bygninger på Ocean Drive og ikke mindst de brede sandstrande, palmer, luksushoteller, restauranter og smarte natklubber.

South Beach, der lokalt ofte blot kaldes SoBe, har i mange år haft ry for at være et favoritrejsemål for den rige elite, hvor man kom for at se og blive set. Selvom prisniveauet i bydelen stadig er lidt i den høje ende, har South Beach dog i virkeligheden meget at byde på for alle. Særligt hvis du rejser hertil lidt udenfor den absolutte højsæson, er priser på hoteller i området ganske rimelige. Du kan nemt få ferien i South Beach til at gå med blot at nyde strandlivet, der inkluderer rig mulighed for prøve kræfter med forskellige former for vandsport som Paddle Boarding, Kite surfing og Jet ski.

Miami og South Beach giver dig desuden et ideelt udgangspunkt for at tage på spændende udflugter med billeje. En times kørsel fra South Beach ligger for eksempel Everglades National Park, som er på UNESCO’s verdensarvsliste. Parken har mange sjældne planter og dyr, inklusiv alligatorer!

Lej en bil i Miami South Beach

Vil du kunne komme nemt omkring, bør du leje en bil i South Beach. Med en lejebil kan du nemt køre på udflugt langs kysten nordpå mod Fort Lauderdale eller sydpå ud gennem Florida Keys til Key West. Ligeledes kan det varmt anbefales at sætte en dag af til at besøge den berømte Everglades National Park.

Kan du løsrive dig fra de flotte, brede sandstrande, er der gode muligheder for at leje en bil i Miami South Beach. Rundt om i byen ligger således adskillige biludlejningsfirmaer såsom Avis, Hertz, Enterprise og Sixt. Bruger du søgemaskinen her på Billeje.info, kan du hurtigt tjekke priser hos dem alle. Du skal blot angive, hvornår du ønsker at afhente din lejebil i South Beach. Så får du efter få sekunder en oversigt over de billigste priser fra en bred vifte af udlejere.

Du kan bruge søgemaskinens filterfunktion til at indsnævre søgeresultatet, hvis for eksempel du er på udkig efter et godt tilbud på en bestemt type bil. Måske drømmer du om at cruise i en cabriolet ud gennem Florida Keys med solen og den lune vind i ansigtet? Eller måske har du brug for en SUV eller mini-van med god plads til hele familien? Du kan næsten med garanti finde et køretøj, der passer til dine ønsker.

Miami lufthavn

Miami International Airport, der ligger ligger under 20 kilometer fra South Beach, modtager hovedparten af byens ferierejsende. Ankommer du hertil, er det oplagt at bestille din lejebil med afhentning her. Modsat andre steder som for eksempel i Miami South Beach er der i lufthavnen stor konkurrence på priserne, og derfor er det ofte billigere at leje sin bil her. Vil du vide mere om billig billeje i Miami lufthavn så klik på nedenstående link – vi har en stor guide om billeje i USA.

Information om billig billeje i Miami lufthavn

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer til udflugter i lejebil

Biludlejning i South Beach er en god mulighed for at udforske de mange spændende seværdigheder og attraktioner i det sydlige Florida. Herunder får du et bud på nogle af de mest interessante udflugtsmål, du nemt kan køre til.

  • Everglades National Park
  • Fort Lauderdale
  • Key Largo: Byen bryster sig af være “Diving Capital of the World”.
  • Key West: Den yderste by i Florida Keys. En dagstur.

Nyttige links

Find mere inspiration til din ferie i Florida på den officielle turisthjemmeside.

Find den billigste lejebil i Miami South Beach Find Billeje her --> Sammenlign priser her