Wilmington Lufthavn

Wilmington lufthavn er navnet på den internationale lufthavn i Wilmington, North Carolina. Det er en stor lufthavn, som servicerer området i New Hanover County. Den fungerer fint som udgangpunkt for et besøg i området, og med en lejebil kommer du nemt rundt og oplever staten North Carolina.

Bennett Place er et historisk sted i North Carolina, der nemt nås med en lejebil. Foto: Ildar Sagdejev

Udover de almindelige lufthavnsfaciliteter finder man også et udvalg af restauranter, både i lobbyen eller i nærheden af de forskellige gates. Der findes også hæveautomater, samt en gavebutik, hvor man udover gaver også kan købe aviser og blade, samt andre ting som kan være nødvendige under en rejse.

For forretningsfolk er der en trådløs internetservice, som kan benyttes i løbet af opholdet i lufthavnen. Der findes naturligvis også forskellige biludlejningsfirmaer i Wilmington lufthavn, for dem som ønsker at leje en bil.

Man finder blandt andet National Car Rental, Limousine Service og Hertz Rent a Car. Andre udbydere, der tilbyder billig biludlejning i Wilmington lufthavn er Thrifty Rent a Car og Avis. Man henvender sig blot ved deres kontorer, som er bekvemt placeret inde i lufthavnen og her kan man nemt arrangere at leje en bil.

Med en bil fra lufthavnen er du klar til at køre ud og udforske den spændende stat og de omkringliggende områder.

Find den billigste lejebil i Wilmington Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her