Knoxville Lufthavn

Knoxville har altid været stolt af sin rige kultur, som er og bliver værdsat af indbyggerne. Man kan opleve kulturen blive fejret, ved at deltage i en af Knoxvilles festivaler. Den ene er Dogwood Arts Festival, som varer 17 dage, og afholdes hvert år i april. Denne festival er et udstillingsvindue for byens fremragende mad, musik og kunst.

Uden bil er det ikke nemt at komme rundt i og omkring Knoxville. Foto: Zereshk

Operaelskere vil blive fornøjede af at vide, at der også er en festival der fejrer den italienske kultur, især kærligheden til opera. Hvert år i juli, fejrer Kuumba festivalen den Afroamerikanske kultur med folkedans, billedkunst, teatershows og smagsprøver på den dejlige mad.

Knoxville er desuden en af de få tilbageværende byer, som rigtigt fejrer Labor Day. Hvert år på Labor Day, fejrer man Boomsday, og her kan man opleve det største festfyrværkeri, som kan ses helt fra Tennessee-flodens bredder og fra University of Tennessee.

Biludlejning Knoxville lufthavn

Man kan med fordel leje en bil i Knoxville Airport, så man kan opleve alt, hvad man ønsker, uden at skulle være afhængig af offentlig transport. Desuden kan man nemt besøge de mange festivaler, og feste sammen de lokale i Knoxville.

Der findes mange muligheder for biludlejning direkte i Knoxville Airport, og man kan med fordel bestille sin lejebil hos Billeje.info, hvor man kan sikre sig det bedste tilbud på billig billeje.

Knoxville har også en hjemmeside for turister og besøgende, hvor du kan læse mere om byens og de omkringliggende områder.

Find den billigste lejebil i Knoxville Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her