Billeje Memphis Internationale Lufthavn

Bestil din billeje i Memphis Internationale Lufthavn med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Memphis og resten af delstaten Tennessee.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Memphis lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Memphis og Tennessee i dit helt eget tempo.

Memphis Lufthavn

Fly lander og letter fra Memphis Lufthavn. Foto-kredit: redlegsfan21. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0.

Generelt om Memphis Internationale Lufthavn

Memphis Internationale Lufthavn, som bærer det officielle navn Memphis International Airport, har lufthavnskoden MEM. Lufthavnen ligger på adressen 2491 Winchester Rd, Memphis, TN 38116, USA, omkring 16 kilometer sydøst for Memphis i Shelby County i delstaten Tennessee i USA. Lufthavnen er – med omkring 4,500.000 flypassagerer og 260.000 flyoperationer om året – den største lufthavn i Tennessee sammen med Nashville Internationale Lufthavn. Den er også blandt de 50 største lufthavne i USA og den mest travle fragt-lufthavn i USA (kun overgået af Hong Kong på verdensplan).

Lufthavnen har i skrivende stund ingen direkte flyforbindelser til Europa, men en direkte flyforbindelse til Canada (Torono), samt til flyforbindelser til en række større og mindre amerikanske lufthavne, herunder Atlanta, Detroit, Las Vegas, Los Angeles, Minneapolis/St. Paul, Orlando, Salt Lake City, Baltimore, Chicago–Midway, Houston–Hobby, Orlando, Tampa, Charlotte, Philadelphia, Washington–National m.fl. De tre top-destinationer  i lufthavnen er Atlanta, Charlotte og Dallas/Fort Worth, TX. 

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Memphis Internationale Lufthavn

Der er pt flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Memphis Internationale Lufthavn, såsom Enterprise, Hertz, Dollar og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Memphis og Tennessee. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Memphis Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Memphis Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Memphis Lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i delstaten Tennessee, som du kan opleve med en lejebil fra Memphis lufthavn, foruden naturligvis Memphis selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Memphis Lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Memphis (ca. 16 km)
  • Brownsville (ca. 103 km)
  • Jackson (ca. 140 km)
  • Selmer (ca. 150 km)
  • Nashville (ca. 341 km)

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Memphis her.

Find den billigste lejebil i Memphis Internationale Lufthavn (MEM) Find Billeje her --> Sammenlign priser her