Billeje Memphis

Velkommen til information og gode råd om billeje i byen Memphis i USA. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i Memphis kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Memphis

Memphis ligger i den sydvestlige del af delstaten Tennessee, tæt på grænsen til nabo-delstaten Mississippi. Med sine omkring 670,132 indbyggere er det Tennessees og Mississippis-flodens største by, det sydøstlige USA´s tredjestørste by, og USA´s tyvende-største by. Indbyggere i Memphis kaldes normalt for “Memphians” i USA.

Byen er især kendt for dens fantastiske musikhistorie og musikliv, der inkluderer nogle af verdens mest kendte musikere og skabelsen af nogle af verdens mest kendte musikgenrer. Det var i Memphis, at blues-genren opstod, og det er også i Memphis, at  navne som Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Jerry Lee Lewis, Roy Orbison, og Charlie Rich lavede deres første plade-indspilninger (hos det berømte pladeselskab Sun Records). Memphis blev dermed også centrum for rock and roll-genren.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Infrastruktur

Memphis har generelt en god infrastruktur, der gør det let og behageligt at bevæge sig rundt i bilen i en lejebil, selv om myldretiden naturligvis altid giver nogle udfordringer. De vigtigste veje i byen er Interstate 40, 55, og 240. Interstate 22, 69 og 269 vil i fremtiden udgør centrale trafikåre i byen, når de er færdigbyggede.

Ud over vigtige Interstate Highways er byen også i besiddelse af en række centrale U.S. Routes, herunder U.S. Route 51, 61, 64, 70 og 72.

Lufthavn

Den største lufthavn i Memphis by-området er uden sammenligning Memphis International Airport, der ligger omkring 11 kilometer sydvest for Memphis´ centrum. Lufthavnen servicerer omkring 7, 875.000 passagerer om året og omkring 250.000 flyoperationer; dog har lufthavnen (i skrivende stund, maj 2014) nogen direkte flyvninger til Danmark.

Det er dog muligt at flyve til Memphis fra København med kun et stop, hvis man f.eks. kombinerer SAS´s flyvninger fra København til New York med United Airlines´ flyvninger fra New York til Memphis. Flyrejsen varer normalt et sted mellem 17 og 18 timer.

Billigste billeje i Memphis

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Memphis blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

 

Find den billigste lejebil i Memphis Find Billeje her --> Sammenlign priser her